Keystone logo

52 Osnovne studije Programi u Obrazovanje Podučavanje Fizičko obrazovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Fizičko obrazovanje
Polja studija
  • Obrazovanje (52)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Obrazovanje Podučavanje Fizičko obrazovanje

Бацхелор'с дегрее обично следи средњошколску диплому и може трајати од три до пет година да заврси, у зависности од јединственог пута сваког ученика. За четири године које просечан студент полаже, овај степен може понудити дубље знање у одређеној области студирања. Дипломци онда могу да преговарају о бољим платама и постижу већи позитиван утицај на своје поље.

Шта је дипломирани физичко васпитач? Овај степен може пружити студентима вјештине потребне за подучавање физичког васпитања у приватним и јавним основним и средњим школама, па чак и за улагање у друге области, као што су тренирање спорта и лично тренирање. Курсеви варирају од школе до школе, али могу укључивати вежбање физиологије, атлетске повреде, педагогију и здравље личног и заједничког живота. Многи програми нуде искуство на терену и, у зависности од сврхе ученика, могућности учења ученика.

Студенти који стекну диплому из физичког васпитања често напуштају школу са широким спектром вјештина. Технике наставе и здравље и усавршавање су вриједна професионална средства, а способности као што су комуникација и руковођење служе у свим областима живота.

Одлучивање да се бави дипломом физичког васпитања захтева планирање, посебно када се мисли да трошак може да варира од институције до установе. Пре него што учествују у школи, будући ученици треба да истраже предности и слабости различитих места како би се побринули за одговарајућу опцију.

Док многи људи са Бацхелор ин Пхисицал Едуцатион постају школски инструктори за физичко васпитање, постоји велики број других каријерних опција. Овај степен омогућује дипломцима флексибилност и слободу истраживања путева као што су васпитач на отвореном, лични тренер, физиолог за вежбе и спортски терапеут. За оне који траже више менаџерских позиција, фитнес програмер, менаџер фитнесс центра и планер спортских догађаја су добре могућности.

Многи избори постоје за оне који разматрају Бацхелор ин Пхисицал Едуцатион. Различите школе нуде и програме с пуним радним временом и пола радног времена, а флексибилност курсева учења на даљину је често популарна. Да започнете процес, потражите свој програм испод и контактирајте и директно пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.