Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijsko planiranje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansijsko planiranje
Polja studija
  • Studije Ekonomije (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijsko planiranje

Већина људи који раде пуно радно вријеме покушавају да издвоје нешто новца за пензију. Би зарађују диплому у финансијском планирању, можете помоћи све врсте људи створи финансијски стабилног будућност за себе након пензионисања.

Шта је дипломирани у финансијском планирању? Овај степен програм се фокусира на основним принципима финансија и успешних стратегија инвестирања. Студенти уче како да планира финансијски стабилне будућности. Курсеви се фокусирају на основним принципима финансија и инвестиција, као и опорезивање, планирање простора, пензионисање планирање, анализа финансијских извештаја, управљања ризицима и више. Студије обично потребно око четири године да заврши, и многи студијски програми могу бити завршен на мрежи.

Постоји неколико предности науче више о финансијско планирање, укључујући способност да боље управљање личним финансијску будућност.Планирање за пензију и више је велики дио живота, а са овим степеном, добијате да помогне другима да паметне финансијске одлуке за будућност.

Трошкови зарада дипломирао у финансијском планирању варира широко у зависности од установе хостинг програм и дужину студирања. Похађају наставу на универзитету може доћи са различитим ценом од похађају наставу на мрежи. Да бисте сазнали више о све трошкове који су укључени са својим програмом, потребно је да пажљиво истражити школу по вашем избору.

У највећем делу, зарађује диплому у финансијском планирању квалификује дипломце да постану финансијски планери, под условом да добију сертификат за добијање лиценце за Финанциал Планнер (ЦФП). Ова врста посла очекује се да раст брже од националног просека у САД кроз годину 2020. дипломци ове врсте програма могу такође покретању постдипломске степени за још већи плаћање финансијске позиције.

Пошто многи програми финансијско планирање су доступни потпуно мрежи, лако је попунити и послати пријаве преко интернета. Да бисте сазнали више, претражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.