Keystone logo

51 Osnovne studije Programi u Finansijski menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansijski menadžment
Polja studija
  • Studije Ekonomije (51)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Finansijski menadžment

Неким људима, то може изгледати као остварење сна да буде задужена новца других људи. Са дипломирани у финансијски менаџмент, можете помоћи другима кретање кроз поља финансијских улагања широм света.

Шта је дипломирани у финансијски менаџмент? Овај студиј се фокусира на техника за ефикасно управљање финансијама, често као што се примењују на посао. Теме често укључују рачуноводство, управљање ризицима, међународне финансије, тржишта капитала, микроекономија, макроекономија и више. Већина програма, када се комбинује са општим захтевима образовања једног институције учења, узме око четири године или осам семестара да заврши. Многи студијски програми могу бити доступни потпуно мрежи од појединих образовних институција.

Постоји много разлога зашто је зарадио дипломирао у финансијском управљању. Можете користити савете и технике учите да мудро управљате својим врло сопствене инвестиције.Одслужења практичним курсевима је такође одличан начин да раде на дипломирани степена. Многи часови су доступни на мрежи, као, што чини овај програм савршен за студенте којима је потребна опција за учење на даљину.

Колико кошта да зарадите степен вашег инж зависи од институције и колико вас води да га зарадите. Похађају наставу на мрежи против на кампусу такође може да утиче на коначну цену. Истражите свој програм избора потпуно да разумем шта кошта морате узети у обзир пре наношења.

Зарада диплому у финансијски менаџмент може довести до веома успешне каријере, уносан у многим случајевима. Матуранти може да се оспособи за позиције финансијских менаџера, ревизора финансијских консултаната и инвестиционих аналитичара. Финансијски менаџери често имају шест-фигура годишњем приходу у просеку. Са мало више студирања, дипломирани студенти могу чак квалификовати за вишим позицијама са плаћеним више одговорности.

Будући студенти могу пријавити онлине обично институцији по њиховом избору. Неки Припремни курсеви ће можда морати да буде завршен пре стицања потпуно прихватање у програму. Да бисте сазнали више, претражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.