Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijski inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansijski inženjering
Polja studija
  • Studije Ekonomije (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijski inženjering

Дипломирани програм опремио студенте са добро заобљеног додипломског образовања у одређеној области. Два од четири године студија фокусом на Либерал Артс курсу, као што су Енглеска, науке и математике.

Шта је завршио у финансијски инжењеринг? Овај програм пружа студентима са искуством у решавању сложених економских проблема на више дисциплина, као што су банкарство, владиних агенција и инжењеринга. Користећи принципе примењене математике, програм обезбеђује студентима са дубинским познавањем финансијског инжењеринга за беспрекорно интегрисање студије из разних области комплементарних да створи динамичан студије. Курс обично садржи одлуку моделирање, корпоративне финансије, статистику, информатику и економетрија.

Зарада диплому може довести до повећања плате или напредовање у каријери потенцијал.Студенти добијају многе професионалне и личне користи, као што су решавање проблема, доношење одлука и комуникацијске способности.

Трошкови степен варирају у зависности од дужине програма, локације и школе. Уколико сте заинтересовани за одређене институције, требало би да контактирате канцеларију пријемни и затражити више информација о школарине и уписа накнада. Стипендије могу бити доступни да надокнади неке трошкове.

Дипломци овог програма могу наћи светлу перспективу за каријеру у овој брзо растућој индустрији. Студенти могу наћи огромну количину флуидности у каријери финансијског сектора који користе своје преносиве вештине као што су квантитативне програмери, портфолио менаџера хеџ фондова, инвестиционих банкара, и алгоритамским трговаца. Они који су заинтересовани за јавну политику може узети у обзир ради за владине агенције, развој федералне и државне финансијске политике или спровођење истраживања. Неки изабрати да води диплома.

Мноштво међународних могућности постоје за диплому програме. Онлине програми су флексибилни и практичан начин да започнете, посебно за оне у удаљеним подручјима са ограниченим приступом објекту. Да бисте сазнали више информација, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.