Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Ekonomija
 • Finansijska ekonomija
Polja studija
 • Studije Ekonomije (14)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

14 Osnovne studije Programi u Finansijska ekonomija 2024

  Osnovne studije Programi u Finansijska ekonomija

  Дипломирани у Финанциал Ецономицс пружа бројне могућности задовољавања каријере за појединце који су заинтересовани за процесе одлучивања и теоријама које су укључене у коришћењу економских ресурса. Студенти који зарађују области економије степен финансијске могу радити као аналитичари, трговци, банкари или инвеститори.

  Потенцијални студент може питати, шта је дипломирани у Финанциал Ецономицс? Степен ове инж је програм четворогодишњи дизајниран да припреми студенте за занимања из света финансија. Програм обухвата проучавање економских теорија, модела и система, као и кредит, дуг, и друге факторе који утичу купопродају. Студенти који се одлуче ове области проучавања ће бити припремљени за позиције ентри-левел у бројним економској сфери, укључујући владе или међународним тржиштима.

  Овај студиј је корисно за студенте који желе да се припреме за каријеру, сертификације и високог образовања у економији.Фокус варира и може фокусирати на јавном или приватном сектору финансија, тржишта новца и привредног развоја. Студенти уче да прикупља и анализира податке и процењују економским питањима.

  Свака институција широм света има своје производње, школарине и списак накнада које се односе на трошкове образовања. Појединци који желе да зараде области економије степен финансијске треба да контактирају институције у којима они могу желе да упишу да уче о специфичностима за ову студија.

  Особа са Бацхелор ин Финанциал Ецономицс може имати прилику да се изјасни о више различитих путем у својој каријери. Финансијски аналитичар је један од многих опција. Ови стручњаци процењују инвестициони опције и перформансе, и пружају информације и савете појединцима или предузећима која желе да доношење инвестиционих одлука. Нефинансијске фирме такође пружају путеве за запошљавање са позиције као што су администратори пензионих фондова и финансијске рачуновође.Многе јавне и приватне агенције пружају могућности за напредне студије и сертификате док запослени.

  Свако ко је заинтересован у мери у економији сектору би требало да почне истражујући образовне могућности. Наше дугогодишње база података садржи информације о широком обиму образовних и географских изгледима. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.