Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Finansije
 • Finansijska analiza
Polja studija
 • Studije Ekonomije (9)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

9 Osnovne studije Programi u Finansijska analiza 2024

  Osnovne studije Programi u Finansijska analiza

  Додипломски програм је три до четири године студиј у одређеној области а. Половина курсу је типично посвећен опште образовање, као што су наука, геологије, и математике. Ученици су изложени разним либералних класа уметности, што им омогућава да додате малолетника у њиховој мери по жељи.

  Можда се питате, шта је завршио у финансијске анализе? Овај програм је опремио студенте са напредним вештинама у економској и финансијској анализи, опремање их са звучном основу тога како економија и тржишта функционишу. Циљ пружа дипломцима са добрим познавањем комерцијалног пословног окружења. Курс варира, али већина програма укључују наставу на корпоративне финансије, макроекономију, управљање личним богатством и компјутерског моделирања.

  Бацхелор степени нуде студентима многе професионалне и личне користи.Поред повећања плата, већина студената имају тенденцију да развију изузетну вербалну и писану комуникацију, међуљудске таленте, и организационе способности.

  Трошкови у вези са зарађује диплому варира, у зависности, између осталих фактора, на локацији установе. Студенти треба да се обрате специфичне школама које их интересују да одреде број уписаних накнаде и трошкове школарине.

  Зарада диплому у финансијској анализи може отворити врата многим каријере путева у инвестиционом банкарству, економије, рачуноводства, финансијског планирања, и још много тога. Неки дипломци дају савете на посао на повећање профита и смањење изложености финансијским ризицима. Други помоћи приватним фондовима клијентима расти своје инвестиционе портфеље. Многи се одлучују да постану саветници политике, помагање владине агенције да би бољи избор за радна мјеста, економија, јавни превоз, или стамбени.Ученици такође могу изабрати да убрзају своје каријере тако што ће постати рачуновођа, ревизор, или брокер.

  Многе међународне прилике и програми интернет-базирана су на располагању за пружање флексибилне и практичне наставе да удовољи активне животе заузет професионалаца. Да бисте започели са, наравно, тражити свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.