Keystone logo

27 Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansije i ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansije i ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansije i ekonomija

дипломирао је додипломски студиј који је дуго обично три до четири године, са фокусом на одређеној области или области од интереса. Ученици обично проводе прве две године завршетка општих услова образовања који може претворити у комплементарни малолетника.

Вероватно се питате, шта је завршио у финансије и економију? Овај програм истражује теме као што су финансије, међународну трговину, економску планирање за корпорације са глобалних операција, и Међународни монетарни окружењу. Курс може да обухвати макроекономске принципе, основе пословних финансија, стратешки менаџмент, инвестиције и портфолио менаџмента и управљања рачуноводства. Циљ је да се студенти развијају концептуалне вештине решавања проблема, и као појединци и као део тима, који комбинује математичке технике са економским интуиције.

Предности зараде диплому финансија и економије диплому укључују хоновања вербалне и писмене комуникације способности, развијање стало организационе и лидерске вештине, и неговање међуљудских односа. То такође може бити одскочна даска за нове финансија или економије каријере или да обезбеди начин за напредовање у тренутном послу.

Трошкови студијских програма бачелор разликују између школа, држава, и дужина програма. Будући студенти се позивају да контактирају пријемна канцеларија објекта са програмом који занима их да се утврди пратеће трошкове.

Каријера за финансије и економију дипломаца може спан различите квантитативних, истраживања на челу индустрије, као што је банкарство, корпоративне финансије, осигурање и стамбених фирми, владиних агенција, образовања, бизниса и приватних инвестиционих компанија.Неки појединци нађу запослење као научника података, инвестиционих банкара, финансијских аналитичара, пореске приређивача, статистичара, консултанти, некретнина проценитеља, средстава менаџера и квантитативних аналитичари. Остали могу да одлуче да унапређују своје образовање уз примену њихових основних студија ка дипломске студије.

Међународне институције нуде учење на даљину модула како би се олакшало једноставност уписа и задовоље потребе активних професионалаца. Да бисте пронашли праву школу за вас, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.