Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Filozofija, Politika, Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Društvene nauke
 • Filozofija, Politika, Ekonomija
Polja studija
 • Društvene nauke (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Filozofija, Politika, Ekonomija

   Бацхелор'с дегрее се може добити након што студенти успјешно заврше око 120 сати кредитирања оба основна разреда и главних специфичних курсева. Овај степен обично траје осам семестара који се завршавају са пуним радним временом и помажу студентима да стекну вештине неопходне за своје изабране каријере.

   Шта је бацхелор у ППЕ? ППЕ је кратка за политику, филозофију и економију, три прилично специфична подручја која блиско сарађују једна с другом. Овај програм тражи од студената да проучавају сваку од ових дисциплина у одређеној мјери, али ће обично укључити ученике да изаберу једну од три опције као мајор након одређеног временског периода. Студенти обично почињу да уче основне теме и методе укључене у свако подручје студија. Затим, они могу почети с изградњом конкретне, тржишне вештине постављене кроз курсеве као што су студије политичких наука, дипломатија и решавање конфликата. Завршни курсеви зависе од тога који од три руте учесници одлуче да узму.

   Студенти могу очекивати да своје знање о комуникацији побољшају у фином тренутку током студија у овој области, што им може помоћи да се повежу са другима ефикасније како код куће тако и на радном месту. Вјештине рјешавања сукоба и познавање политике заједнице такођер служе за јачање и живота у кући и напредовања у каријери.

   Трошкови који се односе на постизање овог степена ће се разликовати у зависности од тога на коју институцију одабира студент. Препоручљиво је да студенти истражују трошкове курсева на различитим универзитетима и земљама домаћинима пре доношења коначних одлука о томе гдје ће присуствовати.

   Због тога што је ово тако разноврсно подручје студирања, стоји на уму да студенти који заврше своје студијске програме могу наићи на широк спектар могућности запошљавања приликом уласка у радну снагу. Менаџери производа, научник података и предузетник су све позиције које држиоци овог степена могу замислити Дипломанти се могу квалификовати и за послове социјалног рада, оглашавања, наставе, права, новинарства и радиодифузије, банкарства и финансија, политике и рачуноводства.

   Онлине курсеви, међународна искуства у учењу и традиционалне локалне класе су све могућности за савремене студенте. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.