Keystone logo

1 Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje Evropsko poslovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Poslovanja
  • Međunarodno poslovanje
  • Evropsko poslovanje
Polja studija
  • Studije Poslovanja (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje Evropsko poslovanje

Магистрирао је често стандард за улазак у више различитих стања запослености. Такође је први корак ка учешћу у програмима постдипломских. У већини случајева, овај степен захтева око четири године рада и укупно 120 бодова семестра. Многи од курсева у оквиру Бацхелор програма пада под окриљем општег образовања, док је преосталих курсеви изблиза погледамо предмета потребних за изабраног каријере.

&nbsp

Шта је дипломирани у европски бизнис? Европски пословни програм нуди добро осмишљени студију пословања у европском контексту. Студенти обично залазити у предметима као што су фундаментални пословни менаџмент, пословно право, међународно пословање, европских институција, глобалних извора, међународних логистике, а у неким случајевима други језик. Ови курсеви су дизајнирани да припреми студенте са интерактивним и иновативне пословне вештине релевантне за европске пословне праксе.

&nbsp

Програми Неки основним студијама из ове области могу понудити поделу времена проведеног у разним земљама. Стажирање и друге могућности рад пласман нуде више различитих школа. Када су општи часови су завршени, студенти у овом програму имају одређену флексибилност, тако да они могу да почну да усавршавају своје вештине у одређеној грани пословања. На завршетку студија, ови студенти су такође изложене значајних пословних контаката путем инструктора и других професионалаца.

&nbsp

Трошкови похађају неки од ових програма може да варира од школе до школе. Ово је нарочито случај када се упореде школа широм граница земље. За прецизну школарине и накнаде информацијама, будући студенти треба да се обрате јата избору директно.

&nbsp

Дипломци су често студирао, а можда је радио, у неколико различитих земаља и имали излагање бројним језицима.Ово ставља дипломцима у позицији да траже конкурентне могућности запошљавања. Са професионалним квалификацијама које се препознају у више земаља, дипломци могу наћи посао са глобалним корпорацијама и компанијама широм света. Многи дипломци посебно траже позиције које им омогућавају да буду међународно мобилни. Наслови Јоб могу укључивати кадровске менаџер, руководилац пројекта, Јуниор Цонсултант и помоћника ревизора.

&nbsp

Ако сте заинтересовани за ову студија, погледајте опцијама у листу програма. Школе су наведени са водећим облицима за ваше удобности. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.