Keystone logo

16 Osnovne studije Programi u Etika 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Etika
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (16)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Etika

  Студенти заинтересовани да се баве дипломирао у етици ће имати интерес у томе како се одређује морал и начин на који наша перцепција доброг и лошег може играти улогу у политици и друштву. Дипломци овог степена ће бити спремни да наставе каријеру у различитим областима или идете на студијски програм мастер.

  &nbsp

  Шта је дипломирани у етици? Као и студијских програма многих бацхелор, овај курс обично траје око четири године да заврши. Две године ће се састојати од општег образовања курсу. Језгро наставног плана курсеви и главне везаних изборни често укључују теме у филозофској теорији и образложења, дедуктивној логици, моралне проблеме, историју филозофске мисли, социјална питања и јавне политике, економике здравства, етику животне средине, Закон и политичке науке.

  &nbsp

  Студенти могу изабрати да наставе диплому у етици у различите сврхе.Међу вештинама уче у оквиру овог програма су критичко мишљење, комуникације, управљање информацијама и истраживање, које је могуће искористити у различитим професионалним и личним апликацијама.

  &nbsp

  Трошкови зарада дипломирао у етици има много потенцијалних променљивих, укључујући и врсту универзитета ли присуствовати и колико дуго траје програма за завршетак. Да ли ваш дуе дилигенце када истраживање било какав могући школу како би се осигурало да испуњава ваше потребе.

  &nbsp

  Дипломци дипломирани у Етичког програму могу даље да истражују различите каријере, укључујући односе с јавношћу специјалиста, фундраисинг менаџера и менаџера људских ресурса, као неколико примера. Други дипломци наћи посао у пословању, социјални рад, урбано и просторно планирање, као и разне владине положаје.Овај степен је такође посебно погодан за оне који желе да наставе своје образовање са доктор права, или дипломирани правник, због нагласком на јавну политику и образложења.

  &nbsp

  Постоје међународни курсеви доступни за дипломираног у Етичког програму; можете се одлучити за упис у онлајн студијски програм. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.