Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije hrane i pića
 • Studije industrije pića i napitaka
 • Enologija
Polja studija
 • Studije hrane i pića (5)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

5 Osnovne studije Programi u Enologija 2024

  Osnovne studije Programi u Enologija

  Из дословном перспективе, степен дипломирани је почетни степен одобри четири године колеџа а, и представља предуслов за или докторату, мастер. Практично говорећи, степен дипломирани је значајан професионални успех који је обично пролаз ка вишим зарађују послове. диплому генерално омогућава да се уђе у радну снагу на вишем нивоу плата него што би иначе.

  Шта је завршио у Оенологи? Овај степен је доказ напредне академског знања у јединственом и брзо шири проучавање вина. Курс за ову врсту степена обухвата интензивну процјену вина, као што су побољшање сензорних способности евалуације и учење како да одредимо вино хемијску шминку. Оенологи програми ће укључити научну и аналитичку компоненту, укључујући и курсеве у пољопривредној науци и вина микробиологије. Овај студиј обично обухвата интензивну лабораторија време и рад на терену.Иако то варира, четири године је типичан износ време потребно за завршетак опрема за заваривање.

  Студенти који зарађују на степен корист од аутоматског доказивања стручности када се пријаве за индустрију позиције. Осим тога, држи диплому такође може бити вредан више када је реч о преговорима основну зараду.

  Тачно колико дуго ће трајати и колико ће коштати зарадити Оенологи степен зависи од врсте школе и програма. Мудри студенти ће се допре до потенцијалним школама за потврду за себе.

  Постоји неколико узбудљивих каријере да нежења је у енологије може да припремају један за. Најочигледнији су ресторан улоге, укључујући и сомелијера. Предузетнички студенти могу да користе степен као основа за покретање сопственог, вински тешке ресторан, док су остали студенти могу желе да комбинују овај степен са студија у виноградарству и на крају наставе поседовања и употребе винарију.

  Експлозија курсева на мрежи је направио следи степен лакше него икада. Да бисте започели своје путовање, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.