Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Ekonomija životne sredine 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Ekonomija
 • Ekonomija životne sredine
Polja studija
 • Studije Ekonomije (11)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Ekonomija životne sredine

  Студијски програми Бацхелор захтевају три до четири године са пуним радним временом курсу, са две године студија посвећених либералних уметности и опште класе образовања. Степен је минимални ниво образовања неопходно за напредним дипломама.

  Шта је завршио у Енвиронментал Ецономицс? Фокус економије животне средине се бави односом између система на Земљи, економије и ограничене базе ресурса. Студије концентрисати на економију у ширем контексту онога што знамо о свету путем науке и сродних дисциплина. Курс је пре свега квантитативно, центрирање на статистици, математике и економије. Одузимања живота и часове физичког наука омогућава ученицима да се пробију у више специјализованих области.

  Студенти зарађују диплому у економији животне средине и имати много користи у њиховим личним и професионалним животима.Ово укључује пресуду и вештину одлучивања, критичне способности размишљања и управљање ресурсима, све што може бити корисно за различите каријере.

  Трошкови зарада диплому варира у зависности од земље студије, школе и дужине програма. Да би се боље разумевање школарине и уписа у вези са програмом по избору, обратите се пријемна канцеларија објекта који нуди степена.

  Дипломци зарађују диплому из економије животне средине може наћи могућности за каријеру у брзо растућем пољу економије животне средине преко различитих индустрија, укључујући владине агенције, непрофитне организације, као и јавног и приватног сектора. Нека занимања спадају маркетинг координатора, економски аналитичар, коришћење земљишта планер, и консултантске позиције ради као менаџера пројекта. Други могу да одлуче да унапреде своје студије у програму дипломирао школу у областима као што су права, економије, јавне политике, или Управа за кадрове.

  Онлине и међународни програми су доступни за особе са ограниченим приступом објекту или оних који захтевају већу флексибилност у образовном процесу. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.