Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Ekološke nauke 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nauka o Životnoj sredini
 • Ekologija
 • Ekološke nauke
Polja studija
 • Nauka o Životnoj sredini (11)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Ekološke nauke

  Након што сте стекли високу школу, многи студенти одлазе да заврше диплому. Овај курс студија обично траје четири године за завршетак и може помоћи учесницима програма да обезбеде положаје на улазном нивоу у изабраном пољу.

  Шта је бацхелор у еколошкој науци? Еколошка наука се понекад назива научним средствима за заштиту животне средине и укључује проучавање здравља животне средине, одрживости и истраживања. Ова врста степена је високо интердисциплинарна са низом потребних курсева о питањима животне средине и темама као што су деградација земљишта, климатске промјене, крчење шума, енергија, биодиверзитет и још много тога. Студенти из овог степена програма проучавају многе физичке и хемијске процесе биологије како би истражили утицај живота на Земљи. Бацхелор на овом предмету може помоћи припреми научника за мастер програм у сличном пољу.

  Након проучавања еколошке науке, многи дипломци показују различите особине које могу бити корисне и професионално и лично. Студенти могу постати више аналитички и побољшати своје писане вештине комуникације. Такви појединци такође често показују кретање за креативно решавање проблема.

  Трошак зараде дипломи може се разликовати у зависности од програма. Пре уласка у програм, ученици се увек охрабрују да истражују потенцијалне школе појединачно и упоређују трошкове.

  Постоји бројна каријерна опција доступна дипломцима са дипломом из еколошке науке. Студенти могу радити у приватном или јавном сектору, од каријере у националним парковима до института за истраживање животне средине. Могуће позиције на послу укључују рад биолога дивљине, помоћника истраживања на терену, научника за заштиту животне средине, заштитника дивљих животиња, управитеља ресурса паркова, ватрогасног управника и шумарског техничара.

  Бацхелор диплома може се добити са једног од многих универзитета и образовних институција широм света. Неки користе овај пут да студирају у иностранству, док други могу студирати од куће путем онлине курсева. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.