Keystone logo

40 Osnovne studije Programi u Studije profesionalne prakse Društvene nauke 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije profesionalne prakse
 • Društvene nauke
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije profesionalne prakse Društvene nauke

  Магистрирао је један од најпопуларнијих избора светских за постдипломске студије, а један фантастичан опција је степен професионалног инж. Ови програми имају тенденцију да се фокусирају на каријеру апликација и обуке, пружајући студентима са повећаним могућностима запошљавања након што заврше.

  Једна велика површина можете наставити диплому професионалног диплому у је друштвена наука. Али шта је стручни дипломирани у друштвене науке? Овај степен је дизајниран да помогне студентима уче о понашању појединаца и друштава, као и како да побољшамо света. Курсеви могу укључивати теме као што су економија, политичке науке, психологије, социјалне правде, социјалне политике, страних језика, филозофије, комуникација, па чак и развој детета.

  Студенти са диплому у друштвеним наукама наћи да имају повећану предност на конкурентном глобалном тржишту рада.Друге предности укључују широку базу знања која се може лако применити у току каријере, као и појачану комуникацију, решавање проблема и вештине критичког размишљања.

  Трошкови узимања диплому у области друштвених наука може да варира, јер зависи од мноштва фактора, од структуре програма на изборима за једног студента. Веома је важно за оне који су заинтересовани да пажљиво испита школу желе да присуствују, како би се утврдило да ли ће то бити добар финансијски способан за њих.

  Постоји много различитих каријере која може да буде настављен са једним од ових степени, укључујући социјалног радника или учитеља. Студенти могу стећи каријере у здравству, образовању, влада, правни систем, непрофитним организацијама, или чак приватне компаније. Они могу да изаберу да се фокусира на одређене области, као што су социјални рад са старима или са проблематичном омладином.

  Ако сте заинтересовани да се баве диплому професионалног диплому у области друштвених наука, онда можете да почнете потрази за правом програму данас. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.