Keystone logo

27 Osnovne studije Programi u Dizajn tekstila 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije dizajna
 • Dizajn tekstila
Polja studija
 • Studije dizajna (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Dizajn tekstila

   Бацхелор дипломи пружају стручњацима начин да се разликују као познати у својим областима. Степен показује посвећеност пољу и способност да раде под притиском.

   Шта је дипломирани дизајнер текстила? Текстилни дизајн покрива све радове дизајна са тканинама. Ово укључује више комерцијалних радова за моду, тепихе, тапецирање, као и ручно израђени занатски радови дуж линије ткања и плетења. Програми обликовања текстила варирају у фокусу због широког опсега рада који је доступан унутар поља. Теорија боја и теорија дизајна су нека од најчешћих предмета. Одређивање поља скраћује списак потенцијалних програма, па је кључно за одабир одговарајућег универзитета.

   Многи послови у текстилу су веома комерцијални, тако да су основне вештине рачуноводства покривене у већини текстилних програма дизајна, корисне у већини пословних каријера. Дигитални програми као што су ЦАД се изучавају за лакши дизајн тканине, уз традиционалне методе дизајнирања руку и боје. Студенти такође могу научити како да креирају шаре од нуле.

   Степени дизајна текстила немају одређене трошкове. Школарину одређује локација школе и други фактори. За бацхелора ће бити потребно три или четири године за већину ученика, па према томе израчунајте.

   Бацхелор ин Тектиле Десигн припрема дипломце за послове у разним комерцијалним и модним индустријама. Дизајнери текстила могу бити задужени за производњу текстила, управљање шаблоном, бојама и материјалима који се користе за текстил. Дизајнери такође раде на техничкој страни, у програмирању текстила и дизајнирању шема кроз софтвер. Производња занатске текстилне робе ручно је положај у неким малим предузећима.

   Можете добити диплому мајстора у текстилном дизајну са различитих универзитета широм света који га нуде. Ако имате упакован распоред, погледајте степене зарађене онлине. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.