Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Dizajn kostima 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije dizajna
 • Dizajn kostima
Polja studija
 • Studije dizajna (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Dizajn kostima

  Дипломирани у костим је одличан избор за студенте који желе каријеру у производњи костима за фазу и филма. Ово постсекундарном степен омогућава студентима да науче основе одеће и текстила историји истовремено студира преклапају области као што су осветљење, пејзажа и шминке.

  &nbsp

  Као потенцијални костимографија студента, ви се можда питају, шта је дипломирани у костим? Нормално, ово је осам семестра студиј који учи студенте да сарађују са другим стручњацима који су укључени на скупу позоришних представа. Студенти користе позоришне представе у школи као лабораторија за своје пројекте. Док они дипломирали, студенти могу имати комплетне портфолије дизајну су створили.

  &nbsp

  Смер дизајн костима даје могућност студентима да стекну практично искуство у свим компонентама позоришне продукције, а узимајући прилику да њихови сопствени дизајн за живот.Ученици могу да развијају своје вештине у цртежу, дизајну, драпирање и другим сродним областима. Они такође могу да имају користи од професионалног повратне током њиховог студија.

  &nbsp

  Трошкови зарада овај степен варирају у зависности од фактора као што су где студент бира да студирају, дужину програма и домове. Будући студенти треба да раде свој истраживања да изаберете програм који најбоље одговара њиховим потребама.

  &nbsp

  По завршетку програма костимографија, појединци могу имати најкритичније Предмети потребни за улазак на терен: попуњен портфолио и искуство у пројектовању за стварне продукције. Следећи корак може бити да прихвати праксу са позориштем се стекло искуство ван школским условима. Матуранти могу такође наћи посао као ентри левел гардеробе асистенте, или они могу радити као костимографа на нивоу заједнице позоришта. Док настављају да стекну искуство, матуранти ће вероватно прећи на већим продукцијама.

  &nbsp

  Постоје многе могућности за учење костимографије широм света. Пошто ова студије трају веома практичан, студенти ће вероватно присуствовати већина њихових класа у кампусу. Међутим, они ће можда могу да задовоље неке своје захтеве кроз комбинацију учионици и онлајн студије. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.