Keystone logo

129 Osnovne studije Programi u Dizajn igrica 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije dizajna
 • Dizajn medija
 • Dizajn igrica
Polja studija
 • Studije dizajna (129)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Dizajn igrica

  Многи студенти који се одлуче да наставе диплому у утакмици Десигн упусти курсу концентрише на техникама да се игра са концептом до завршетка. Држи диплому у овој области даје конкурентску предност на овој изузетно захтјевне области.

  Шта је дипломирани у Гаме дизајн? То је програм који је опремио студентима неопходних знања, као што производних техника. Учесници ће такође упознати са основним грађевинских блокова игре дизајна и алата који се користе да преведу идеје екрана. Ови приступи могу укључити глобалним темама које утичу сваки сегмент друштва за вожњу иновацијама и променама у развој причу, гамеплаи, и потребе производње електронску индустрију. Студенти изаберите Опције из великог асортимана од процеса који се баве естетику и потапање, алате за пројектовање, израду прототипова, социјалне импликације, употребљивост, тестирање, и играју балансирање.

  Постоје бројни разлози због којих ученик може да изабере да настави диплому у Гаме дизајн. Курсеви научити различите концепте, укључујући културне и друштвене утицаје електронског играња, вреднујући социолошке, психолошке, а антрополошке ефекте игре дизајна. Студенти могу изабрати да преузме израду софтвера, рачунар платформу технологије, објектно оријентисане анализе и дизајн, али и мрежне и телекомуникационе управљања наставу.

  Трошкови се разликују у зависности од школе. Програм траје између три и четири године. Важно је да сте истраживање детаљно и пажљиво програм по свом избору да се побрине да се то уклапа са твојим циљевима.

  Дипломци су у велике потражње за један број све више конкурентских позиција, као што су специјализоване програмера, олова и дизајнери садржаја, Гаме Мецханицс ​​дизајнере, вештачка интелигенција програмере, мрежне програмере и графичке програмере.Студенти ће развити јаку креативну, техничку, а аналитички темељ интеракцијом са вршњацима, факултет и индустријским професионалцима кроз интензивну искуства у учењу.

  Опције су доступне на различитим светским универзитетима. Онлине програми су идеалан избор за оне појединце који живе у удаљеним подручјима широм света са ограниченим приступом објекту. Опције Веб-басед задовољити онима којима је потребан флексибилан распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.