Keystone logo

17 Osnovne studije Programi u Diplomatija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Diplomatija
Polja studija
  • Društvene nauke (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Diplomatija

Дипломирао је три до четири године додипломски програм који већина студената упише у када су први пут почињу високо образовање. Овај степен може да стоји сам или служе као предуслов за мастер или докторат. Тачни захтеви факултетске дипломе зависи школе и програму, али генерално они су добијени кроз комбинацију цлассворк, испита и независне студије.

&nbsp

Можда желите да знате, шта је дипломирани у дипломатији? Постоје многе сложене споља и изнутра дипломатских односа. Главни фокус степена је решавање сукоба на нивоу владе. Програми извући од мешавине различитих дисциплина, укључујући крос-студија културе, хуманистичких, право, психологија, комуникационе и социологије да студентима алате потребне да преговарају и решавају конфликте, узимајући све тачке гледишта у обзир.

&nbsp

Дипломирани у дипломатији је веома специфичан степен да учи јединствен знања. Ове специфичне вештине нису нужно наћи у било којој другој комбинацији степени, што чини овај степен обавезном за свакога ко је заинтересован за одлазак на терен.

&nbsp

Трошкови дипломирани у дипломатију зависи од програма студенти одлучују да преузму. Степен обично траје четири године да заврши, па школарине Сходно томе треба израчунати.

&nbsp

Послови везани за дипломираног у дипломатију су првенствено са савезном владом, рад са дипломатама. Међутим, постоје многи послови доступни на државном и локалном нивоу, као, укључујући полицијски преговарач, социјални радник и поправне официр. Неки ученици такође бирају да раде за приватне индустрије као менаџера људских ресурса или независни консултант специјализован за решавање конфликата.

&nbsp

Добијање диплому степени Онлине омогућава студентима да студирају у школу по избору без обзира где се она налази. Гет диплому из удобности сопственог дома, чак и уколико се школа је широм света. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.