Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije
 • Mediji
 • Digitalni mediji
Polja studija
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije (133)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

133 Osnovne studije Programi u Digitalni mediji 2024

  Osnovne studije Programi u Digitalni mediji

  Појединци који желе да наставе школовање после средње школе обично траже диплому. Овај степен обично траје четири године да заврши, иако покрива семестар кредита за 120 понекад може у року од три године. Степен на инж се често користи као основа за даља проучавања или као камен спотицања у професионалним поставкама.

  Шта је дипломирани у дигиталне медије? Студенти дигиталних медија генерално науче да створе и променити текст, графику, аудио фајлова, и видео да су дигитализованих за употребу на рачунарима и да би слање датотеке преко Интернета. Настава се фокусирати на додавање визуелни ефекат, интерактивних медија, дизајн звука, дигитални теорије медија, као и креативне процесе који доводе до успешног дигиталног садржаја. Студенти добијају прилику да раде са софтвером и хардвера у медијској индустрији и науче да примењују знања и вештине на маштовитих пројектима.

  Студенти у току ове бацхелор студија стећи разумевање електротехнике, технологије дигиталних медија, и развој графике, видеографију, и других мултимедијалних презентација. Са овим су тада су спремни да прихвате послове у награђивања и богато креативне средине. Неки ученици добили прилику да обаве практични као део њихове образовне путовања.

  Трошкови учешћа у овом програму варира од школе до школе. Ово нарочито важи као школе се налазе у многим различитим деловима света. Будући студенти треба да се обрате јата свом избору да одреди најбољу финансијску фит.

  Постоји низ послова на располагању онима који заврше диплому у области дигиталних медија. Под тим се подразумева дигиталног новинарства, маркетинга, дизајна лаиоут, управљање пројектима, веб развој, уређивање и репродукцију, и продаје.Са четири године степена, матуранти су спремни за позиције ентри-левел којима имају даљу изложеност дигиталне технологије медија са приступом напредније одговорности. Са нежења је у дигиталним медијима, дипломци су спремни да сарађују на креативним пројектима који се одвијају у свету ецоммерце брзог развоја.

  Прегледајте многе доступне школе у ​​програму пописују испод. Попуните кратак образац водећу за више информација. Да бисте то урадили, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.