Keystone logo

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o životu
  • Hortikultura
Polja studija
  • Nauka o životu (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Cvećarstvo 2024

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Popular education type

Osnovne studije Programi u Cvećarstvo

Ниво дипломирани образовања све о стицању основно разумевање за одабраној области. Нежења степен је обично потребна као предуслов пред диплома може да се спроводи. По завршетку момацкој програма, дипломци могу да изаберу или да наставе школовање или унесите радни свет у.

Шта је завршио у флористри? Област Цветари бави руковања, бриге, уређење и промет цвећа. Флористика програми обично укључе елементе свим овим областима, али не нужно и раст фловер. Док специално програми у Цветари може бити релативно низак ниво, то је типично колико образовање колико је потребно да постане цвећара. Студирање флористри је такође веома специфично фокусиран област. Многи студенти ће одабрати да студирају бизнис уз Цветари тако да могу покренути своју продавницу цвећа.

Главна корист да студенти који студирају Цветари уживају је како специфични ово поље је, као студенти неће морати да се непотребно курсеве. вештине Тхе Фловер-уређење научили ће помоћи у проналажењу више и више-плаћене послове на терену.

Као и било који други програм високог образовања, износ кошта да зараде диплому у Цветари варира са специфичним програмом који сте изабрали. Стицање више информација о школи, дужину студирања, и шире образовне стандарде за земљу ће открити шта треба предвидети плаћање у школарине и накнаде.

Најчешћи посао који можете постићи са дипломирани у флористри је цвећара. Међутим, постоји много различитих врста цвећара. Неки бирају да покренете сопствени цвећару, док ће други радити са постојећим цвећари. Многи прехрамбени робне куће имају своју Цветари одељење, које запошљава цвећара, за више плате. Осим тога, могуће је радити у велико флористри.

Ако сте заинтересовани да постанете цвећара, почињу своје студије. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.