Keystone logo

26 Osnovne studije Programi u Briga i Nega Životinja 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o životu
  • Nauka o životinjama
  • Briga i Nega Životinja
Polja studija
  • Nauka o životu (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Briga i Nega Životinja

Бацхелор'с дегрее је додипломски програм који се може завршити у просеку четири године. Доступан је у различитим областима као што су наука, хуманистичке науке, бизнис, уметност и право.

Шта је дипломирани радник за заштиту и заштиту животиња? Овај степен је намењен ученицима који имају страст према животињама и желе да их заштите и брину о њима. Неки програми могу се фокусирати на бригу о злостављаним и повријеђеним животињама, док други могу погледати тестирање животиња у биотехнолошкој и пољопривредној индустрији. Класе могу укључивати животињску физиологију, биокемију, добробит животиња, животну етику, понашање у узгоју, управљање животињама, генетику животиња, исхрану и производњу хране. Упутство обично комбинује предавања у учионицама са практичним лабораторијама.

Ученици који зарађују за збрињавање животиња и добробит бацхелор-а имају предност у томе што могу научити менаџмент и вјештине доношења одлука које резултирају најбољом бригом за животиње. Они такође могу развити организационе вјештине које помажу у њиховом професионалном и личном животу.

Трошкови који се тичу зараде ове дипломе не би требало да спрече некога да иде у школу. Школе широм свијета нуде овај наставни план, а школарина се може разликовати од једне до друге. Студенти треба да контактирају школе и да се распитују о школаринама и другим таксама, као ио могућностима финансијске помоћи.

Постоје различите каријере за оне који стекну ово образовање. Специфичан посао може зависити од фокуса програма, али неки потенцијални професионални наслови могу укључивати научног савјетника, истраживачког техничара, предавача о понашању животиња, радника за заштиту животиња, радника за контролу животиња и лабораторијског помоћника. Уз додатну обуку или образовање, друге могућности за каријеру су наставници животињских наука, одгајивач животиња или ветеринар.

Да ли студенти траже међународну школу или онлине програм, ова база података има информације. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.