Keystone logo

40 Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Bezbednost u informatici 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Bezbednost u informatici
Polja studija
  • Studije Tehnologije (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Bezbednost u informatici

Бацхелор'с дегрее вам може припремити каријеру у различитим областима или дисциплинама. Може потрајати од три до пет година да би сте стекли овај степен, у зависности од тога колико сте курсева узимали у исто вријеме и гдје похађате школу.

Шта је дипломирани инжењер информатике? Термин ИТ означава информационе технологије. Ако стекнете диплому за ИТ сигурност, можете научити како управљати осјетљивим информацијама које се чувају на мрежи или на други начин електронски. Са растућом количином технологије која се свакодневно користи у пословању, овај степен може бити врло практичан. Предмети могу укључивати предмете као што су програмирање, веб развој, компјутерска архитектура и циберсецурити. Ове теме могу помоћи да се припремите не само за безбедност рачунара, већ и за обављање других задатака заснованих на технологији, као што су креирање или поправљање програма.

Вјештине рачунара које се користе у ИТ сигурности могу вам помоћи да се боље искористите за кориштење рачунара за свакодневну употребу. Захваљујући безбедносном фокусу степена, можете бити безбеднији на мрежи. Можете користити и познавање програмирања како бисте креирали сопствену веб страницу или блогове.

Степени могу коштати различите количине новца. Коначна цена може зависити од школе коју похађате, курсева који су вам потребни и предуслова које морате испунити.

Ако стекнете диплому за ИТ безбедност, опције за каријеру могу укључивати положаје на нивоу нивоа у некој организацији или бизнису. Вероватно ћете радити на помоћи у спречавању нежељеног или неовлашћеног приступа досијеа компанија. Неки уобичајени послови укључују администратора мреже или софтвера. Може бити важно да се предузећа заштити због сајбер криминала, тако да може бити много доступних радних места.

Курсеви који су на мрежи или уписани на традиционални универзитет могу вам помоћи да завршите потребне кредите за зараду. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.