Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Bezbednost hrane 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Zdravstvena zaštita
  • Ishrana
  • Nauka o hrani
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Bezbednost hrane

Добијање дипломске дипломе може бити одличан начин да се отвори пут ка успјешној и стабилној каријери. Типично се зарађује за око три до седам година, степен даје студентима могућност да стекну образовање проучавајући многе опште теме и специјализирајуће се за једну област која је изабрана за мајор. Бацхелор'с дегрее може помоћи ученицима да добију виши платни послови.

Шта је дипломирани инжењер за сигурност хране? Овај степен обично помаже студентима да раде у области инспекције хране и сигурности. Предмети могу укључивати микробиологију, пољопривреду, биологију, математику и хемију. Остали класи који су специфичнији за индустрију могу додирнути теме попут стабилности хране, термичке обраде, технологије жетве и патогена који се преносе храном. У зависности од универзитета, може такође захтевати стажирање или друго практично учење.

Они који постижу степен сигурности хране обично се припремају са посебним вештинама и знањем о законима о храни, прехрамбеној индустрији и инжењерству хране. Они се могу квалификовати за рад у индустрији за инспекцију и прераду хране.

Бацхелор ин Фоод Сафети може трајати од три до седам година да заврси, у зависности од програма и потреба ученика. Школарина и остали трошкови такође могу да варирају, па се препоручује да се посећују у школе појединачно за више информација.

Они који заврше диплому у области безбедности хране могу се квалификовати да раде као инспектори сигурности хране, стручњаци за сигурност производње, микробиолози хране, истраживачи прехрамбене хемије, директори за осигурање квалитета, прехрамбени технологи и менаџери за сигурност хране. Ове каријере могу бити добро плаћене и омогућавају кретање према горе. Послови су често доступни у савезним и локалним властима и приватном сектору.

Школе широм свијета могу понудити овај степен на непуним радним временом, пуним радним временом или на интернету. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.