Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije sporta i vežbanja
 • Studije sporta
 • Avanturistički sportovi
Polja studija
 • Studije sporta i vežbanja (4)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

4 Osnovne studije Programi u Avanturistički sportovi 2024

  Osnovne studije Programi u Avanturistički sportovi

  Када стручњак добије диплому средње школе, можда је могуће ући у програм дипломског студија. Ова додипломска студија је често једна од првих универзитетских академских награда које студент стреми. У просеку може трајати четири године.

  Шта је Бацхелор у авантуристичком спорту? Ова диплома је дизајнирана да припреми студенте да буду лидери, тренери и водичи за повратак, рафтинг на бијелој води, планинарење, скијање и друге авантуристичке спортове. Неки универзитети могу дозволити ученицима да изаберу фокус спорт, док други могу покрити широки спектар авантуристичких спортова. Потребни предмети могу бити вођење и образовање на терену, професионална припрема у авантуристичким спортовима, вештине брачног живота, образовање на отвореном, часописи у авантуристичким спортовима и управљање ризицима у авантуристичким спортовима.

  Бацхелор ин Адвентуре Спортс програм помаже студентима да развију своје лидерске, менаџерске и комуникацијске вештине. Као спортски водич за авантуру, особа мора бити у могућности водити разнолику групу, управљати потенцијално опасно авантуру и комуницирати с другима. Не само да би ове вештине могле да доведу до веће плате, већ такође могу помоћи особи да успије у свом или њеном личном животу.

  Подносиоци захтева често желе знати шта ће школарина за програм бити пре него што се примени. Због тога што многи фактори утичу на трошкове, најбоље је да људи директно контактирају школу за процјену.

  Коју врсту посла може имати особа након што заврши диплому у авантуристичком спорту? Неки ученици могу наставити да постану водитељи рекреације, стручњаци за активности, савјетнике за кампове, туристичке водиче, спортске инструкторе или менаџере спортског бављења спортом. Постоји и могућност да дипломци заврше у пољу нешто другачије. На пример, научници могу користити своје преносиве вештине како би постали новинар, предузетник или политичар.

  Ова врста програма доступна је на универзитетима широм света. Можда је чак доступан и на мрежи. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.