Keystone logo

178 Osnovne studije Programi u Arhitektura 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Arhitekture
 • Arhitektura
Polja studija
 • Studije Arhitekture (178)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Arhitektura

  Диплома бацхелла обично траје од три до шест година да се заврши. Курсеви се понекад могу узимати заједно са другим степенима, омогућавајући ученицима да дају сертификате за мање времена.

  Шта је дипломирани архитектонски студиј? Кроз интензивна истраживања математике, физике и архитектонског дизајна, студенти у овим студијским програмима науче како да израде, истражују и модификују различите компоненте архитектонског света. Технологија је у великој мери наглашена и студенти могу да потроше значајне делове својих степена програма и науче како да крећу и креирају репрезентативне моделе својих дизајна користећи индустријски стандардни графички софтвер. Поред савремене архитектуре, студенти обично истражују историјске праксе и стилове из различитих крајева света, док развијају сопствене архитектонске технике и визију.

  Архитектонске студије могу прожимати ученике са супериорним аналитичким способностима, структурним знањем, као што се односи на архитектуру, и обуку специфичне за софтвер са рачунарским програмима дизајна. Ове вештине стављају дипломце на прве линије каријере и могу довести до бржег професионалног напретка.

  Разни трошкови, као што су школарине и лабораторијске накнаде, могу се често мијењати и разликовати између институција. Студенти се подстичу да контактирају жељене канцеларије за планирање факултета за информације о буџету и упутства.

  Потенцијални послови за студенте са дипломом из архитектонских студија доступни су у широком делу индустрије гдје су изградња и проширење константни. Са својим техничким тренинзима и интензивним студијама, дипломци овог степена могу се квалификовати за позиције као стажистижни архитекте, пројектни менаџери, архитектонски дизајнери и ЦАД стручњаци. Студенти могу радити у инжењерским и архитектонским фирмама или као фрееланцери, или пронаћи могућности унутар већих организација које желе да прошире своје пословање на нове територије. Већина региона захтијева додатна сертификати која раде директно као архитекте, али студенти са овим степеном често могу попунити оне сертификате уз додатну једну до двије године студирања.

  Неки онлајн програми могу омогућити ученицима да заврше све или значајне делове свог Бацхелор у архитектонским студијама из удобности свог дома. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.