Keystone logo

34 Osnovne studije Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Arhitektonski inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Inženjerske studije
  • Građevinarstvo
  • Arhitektonski inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (34)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Arhitektonski inženjering

степен програма на основним студијама је студиј обично у трајању од четири године са половини курсу фокусиран на општу уметност или општег образовања, као што су Енглеска, историје и математике. То може отворити могуће пословне прилике за дипломце.

Шта је завршио у архитектонском факултету? Овај програм пружа солидну основу за студенте да уче како дизајнирати, изградити, и раде енергетски ефикасне зграде, са повећањем фокусом на укључивање релевантних зелене градње производа и материјала. Обука може укључивати излагање основе технике, структурна анализа и дизајн зграде. Курс може да варира између школа, али традиционални класе укључују се примењују диференцијалне једначине, физику, Извођење грађевинских уз помоћ рачунара, технологију зграде и механика флуида.

Постоји много професионалних и личних користи за студенте који бирају да се упишу у студијски програм на основним студијама.На пример, програм учи ефикасне комуникационе вештине и способност да организује и координира сложених пројеката. Напредни степен у овој области може да доведе до напредовање у каријери потенцијал.

Дужина програма и локација у школе одређује трошкове програма. Потенцијални студенти треба да истражују школе темељно да се обезбеди програм поравна са својим циљевима и они разумеју повезане накнаде за упис и школарину.

Поље архитектонског инжењеринга је изазов, а дипломци овог програма могу наћи бројне могућности за запошљавање у овом брзо растућем пољу које се односе на пројектовање, изградњу и планирање. Неки од могућих путеви каријере укључују инжењеринга техничара, инжењера структурних система, грађевинских менаџера, грађевински инжењери, инжењери електро и расвете, и архитектонске инжењера. Многи дипломци бирају да раде самостално након добијања додатне обуке, професионалне сертификате, и лиценцирање.

Онлине часови су идеални за појединце који живе на међународном нивоу, те захтева флексибилан распоред, или они који живе у удаљеним подручјима са ограниченим приступом институције. Да бисте започели са, наравно, тражити свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.