Keystone logo

68 Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Poslovanje Analiza poslovanja 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
  • Analiza poslovanja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (68)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Poslovanje Analiza poslovanja

Након завршетка средње школе, могуће је стечити диплому на универзитету или факултету. Овај степен омогућава студентима да изаберу област фокуса, поред узимања општих курсева. По завршетку бацхелор програма, дипломци могу ући у радну снагу или наставити своје образовање са постдипломским радом.

Шта је дипломирани инжењер пословне аналитике? Овај степен може припремити ученике да користе и тумаче пословне податке на начин који ће побољшати пословне процесе. Примери типичног предмета укључују кодирање, статистику и вероватноћу, финансијска тржишта и математичко моделирање. Често програми за студије захтевају високи капитал или истраживачки пројекат заснован на пословним моделима. У просјеку, потребно је три до четири године да заврши диплому.

Студенти са Бацхелор ин Бусинесс Аналитицс могу добити јаке математичке вјештине и способност интерпретације статистике. Они могу научити брзо процењивати информације и дјеловати на њему, што је корисно за све аспекте живота.

Постоји много варијабли које утичу на трошак зараде Бацхелор у Бусинесс Аналитицс. Локација школе, пола радног времена или пуно радно време и дужина програма утичу на цену. Студенти би требало да истражују сваку школу у којој су заинтересовани да пронађу најбоље место.

Дипломирани студенти из програма пословне аналитике могу имати високо маркетабилне вјештине и имају много каријере отворене за њих. Неки од избора могу бити стручњаци за руковање подацима за велика предузећа или проценитељ финансијског ризика за банке. Они могу постати консултанти за информатику / рачунарску технологију пословима као што је индустрија осигурања. Постоје и послове у финансијском сектору, као што је инвестициони банкар или аналитичар на берзи.

Универзитети и колеџи широм света нуде Бацхелор ин Бусинесс Аналитицс. Постоје и институције са онлине програмима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.