Keystone logo

20 Osnovne studije Programi u Jezici Engleski Akademski engleski 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jezici
  • Engleski
  • Akademski engleski
Polja studija
  • Jezici (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Jezici Engleski Akademski engleski

Бацхелор'с дегрее је додипломски програм у којем учесници уче основе изабраног подручја студирања. Иако многи појединци дипломирају и иду директно у радну снагу, многи добијају диплому бачелора, тако да онда могу да траже магистарску или докторску студију.

Шта је бацхелор на академском енглеском језику? Овај програм се фокусира на развијање енглеских и комуникацијских вјештина особа које не говоре енглески. Циљ је да довољно развије вештине учесника тако да се осећају пријатно и самоуверено користећи их у свом академском и професионалном животу. Инструктори овог програма углавном науче строго на енглеском језику, а класе су обично само "енглеско само" окружење. Ученици се могу научити како примијенити своје вештине критичког размишљања приликом развијања страних језика и затражити сарадњу са другим студентима широм свијета.

Појединци који учествују у овом програму имају прилику да покупе многе вредне вештине, као што је способност комуницирања на писаном и говорном енглеском језику. Већина организација широм света желе веће вјештине енглеског говора. Студенти такође могу развити склоност за цјеложивотно учење, као и општу свесност језика.

Цена дипломе је варира. Колико студената могу очекивати да плате за своје образовање, зависи од више фактора, укључујући и мјесто гдје се одлучују за школовање и трајање програма.

Дипломци овог конкретног програма поседују вештине које се вреднују у многим различитим гранама индустрије и које би их чиниле идеалним кандидатима за више позиција. Студенти могу пронаћи успех у академској, владиној или бизнису, радећи као инструктори, међународни дописници, новинари, цопивритерс, професори страних језика, службеници за информисање, уредници и истраживачи.

Многе различите школе нуде Бацхелор на Академском Енглеском језику. Онлине курсеви су погодна опција за ученике са заузетим распоредом. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.