Keystone logo

Osnovne studije Programi u 3D animacija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

Popular education type

Osnovne studije Programi u 3D animacija

Da li ste ikada poželeli da svoje najluđe ideje osvestite u 3D svetu? Da li ste oduvek želeli da koristite umetnost i animaciju u karijeri? Sa 3D animacijom je sve moguće.

Tokom diplome 3D animacije, saznajete kako da koristite softver za kreiranje realističnih znakova i okruženja i kako da ih osvestite koristeći tehnike tastera. Takođe ćete moći da otkrijete principe animacije kao što su tajming, razmak, preterivanje i još mnogo toga. Osim toga, imaćete priliku da zaronite u druga polja industrije, kao što su dizajn grafike pokreta ili sastavljanje vizuelnih efekata.

Diploma 3D animacije može da otvori mnoga vrata. Možete da postanete animator 3D znakova, kreirate 3D modele za industriju igara ili čak da pravite veb animacije. Takođe možete da odaberete da radite u filmskoj i televizijskoj produkciji ili specijalnim efektima. Sa dovoljno obuke i iskustva, mogli biste čak da postanete nezavisni animator ili direktor.

Bez obzira gde vas diploma odvodi, imaćete priliku da budete kreativni i koristite najsavremeniju tehnologiju. Ko zna? Možda ćeš biti sledeće veliko ime u 3D animaciji.

Нежења 'с Дегрее се даје студентима који испуњавају потребне услове наведене у колеџ или универзитет су похађа. Захтеви укључују три до седам година фокусирања, обично означени као главни или концентрације.