Keystone logo
Tajvan

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Tajvan 2024

Broj institucija: 18
  • Taipei, Tajvan
  • Kaohsiung, Tajvan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Tajvan

  1973. године, као одговор на владин позив за развој националног спорта, председник Формоса Пластицс Гроуп Иунг-Цхинг Ванг поклонио је влади гимназију, прву домаћу куполу на Тајвану, купујући земљиште. У мају 1984. године, у сврху дугорочног развоја националног спорта, Министарство просвете поставило је мултифункционални спортски парк од 66 хектара, укључујући тада донирану гимназију и друго експроприсано приватно земљиште.

  • 43號, Tajvan

  Национални тајвански универзитет за науку и технологију основан је 1. августа 1974, као Национални тајвански институт за технологију (НТИТ). То је била прва високошколска установа те врсте у систему техничког и стручног образовања наше државе. Проширивањем овог система на највиши ниво, ова нова школа је имала за циљ да задовољи потребе створене нашим брзим економским и индустријским развојем за високо обученим инжењерима и менаџерима на нивоу нежења. 1979. и 1982, НТИТ је додао мастер и докторске програме.

  • 123號, Tajvan

  Заснован на универзитетским традиционалним и основним вредностима, „Искреност, част, истрајност и оригиналност“, ИунТецх потиче студенте у професионалце који имају способност управљања знањем, који су међународно конкурентни и који подједнако наглашавају хуманистичке науке и технологију.

  • 162號, Tajvan

  Карактеристичан и традицијом и иновацијама, National Taiwan Normal University (НТНУ) одавно је препознат као једна од елитних тајванских институција високог образовања. Основан 1922. године, НТНУ је раније био институција посвећена образовању наставника. Универзитет је касније еволуирао у свеобухватан универзитет који студентима и научницима пружа могућности да студирају и истражују у широком спектру поља. Током своје дуге историје, НТНУ је увек био посвећен академској изврсности и то се огледа у многим утицајним наставницима и истраживачима који су током година студирали на НТНУ.

  • 101號, Tajvan

  Hsing Wu University чине 4 колеџа: пословно управљање, туризам и угоститељство, дизајн и популарна уметност. Школа нуди 18 основних и 4 постдипломска курса. У 2020. години упис од 9.000 ученика предаје 217 предавача са пуним радним временом. 70% чланова факултета чине доценти и наставници са сталним радом. Школа се залаже за знање директно применљиво на своју корелативну индустрију како би ученицима пружила свеобухватан курикулум.

  • New Taipei, Tajvan

  Знање се преноси, потенцијали износе, откривају се суштински нова знања и истина се слободно истражује како би се инструктори и студенти опремили са „3Х“ личношћу - понизним, хуманим, духовитим - као и да би се од њих створили здрави, добро развијени физичка лица.

  • New Taipei, Tajvan

  Christ's College је 1959. године основао др Јамес Р. Грахам Ⅲ. Родитељи др Грахама, Јимми и Сопхие Грахам служили су као мисионари у Кини од 1889. до 1940. године, тако да је др Грахам одрастао у Кини. Након похађања Хампден-Сиднеи колеџа у Америци, осетио је позив да се врати у Кину као мисионар како би помогао људима које је толико волео. Др Грахам је био снажно веран у хришћанско образовање и увидео је потребу за колеџом на Тајвану који се заснива на хришћанским основама.

  • 1號, Tajvan

  Основан 1995. године, National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism за угоститељство и туризам Каохсиунг био је први академски институт за угоститељство и туризам на Тајвану. НКУХТ је водећи центар у својој области и нуди изванредне таленте у услужној индустрији. НКУХТ има за циљ да води студенте да имају позитиван став према послу и да страствено служе купцима. Овакав став и страст захтевају ове карактеристике: самопоштовање, самопоштовање, скроман, искрен и визионарски.

  • 313號, Tajvan

  Технолошки универзитет Цхихлее основан је као пословни факултет Цхихлее 1965. године. Име и мото школе усвојени су у складу са учењима древних кинеских филозофа и мудраца: интегритет, поверење, професионалност и марљивост. Цхихлее је започео са четири академска одсека: међународна трговина, пословна администрација, рачуноводство и статистика и банкарство и осигурање. Одељење за тајничке науке додато је 1967. У августу 2015. године, Chihlee Institute Of Technology Цхихлее преименован је у Технолошки универзитет Цхихлее, нудећи дипломе дипломаца и још увек задржавајући Јуниор Цоллеге Дивисион.

  • 117, Tajvan

  Госпођа Пенг Венхонг, оснивач Републике Кине, основала је средњу школу Вуфенг у Цхиаиију 1949. године. Пошто је место школе заузимао гарнизон Цхиаии (данас 228 парк на путу Даиа, дијагонално насупрот провинцији Јиазхонг), гарнизон координирао са општинском владом за издавање земљишта 3А фарме Фангцао као школског места. Продужење је резултирало новим студентима.

  • 66號, Tajvan

  Оснивање школе извршни директор Иуан одобрио је у јануару 1989. Припремна канцеларија основана је 1993. Назив Национални колеџ уметности Таинан званично је усвојен у јулу 1996. Назив је промењен у Tainan National University Of The Arts у августу , 2004., важан догађај на временском распореду школе. Школа се налази поред прелепог резервоара Вусхантоу у округу Гуантиан, Таинан.

  • Yilan City, Tajvan

  Fo Guang University је универзитет који је основао мајстор Фо Гуанг Схан Ксингиун. То је уједно и први универзитет у Ланиангу. Кампус се налази на брду села Линмеи, насеље Јиаоки, округ Иилан. То је око 430 метара надморске висине, са које се пружа широк птичји поглед. Равница Ланианг и острво Гуисхан висе на отвореном мору. Аура планина и река у кампусу, једноставна опрема у учионици, систем наставе у малим разредима и најбољи однос наставника и ученика у земљи стварају за вас најбоље окружење за учење.

  • 1, Tajvan

  National Ilan University (НИУ) је једини национални универзитет у округу Јилан. Означио је врхунац ове квалификоване промоције пројектима који убрзавају истраживање и подучавање на високом нивоу за нове генерације. Да би проширио знање на ширу научну заједницу, НИУ поставља циљ интернационализације као један од својих главних приоритета.

  • 1, Tajvan

  Придржавајући се духа „крочите на Куанду, погледајте свет“, ТНУА није само водећа тајванска уметничка школа, већ и лидер Азијске лиге института уметности (АЛИА). Истовремено има 7 главних уметничких и културних поља, укључујући музику, уметност, драму, плес, филм и нове медије, културне ресурсе, хуманистичке науке и разне професионалне изложбене сале у кампусу. Његов интегритет и свеобухватност ретки су код куће и у иностранству. Образовање и пракса одјекују једни друге и користе се једни другима да би створили изврсно поље за уметнички талентоване људе.