Keystone logo
Саудијска Арабија

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Саудијска Арабија 2024

Broj institucija: 10
  • Hamad Town, Бахреин
  • Riyadh, Саудијска Арабија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  У уторак 09.01.11419. По Хиџри (06/05/1998. Н. Е.) Њ.КВ Престолонаследник - нека га Бог заштити - наредио је спајање Ислама Универзитета Имама Мохаммада Ибн Сауда и Универзитета Кинг Сауд у Јужној регији у један ентитет под новим идентитетом „ King Khalid University “. Касније, 03.11.2014. Године по Хиџри (6/7/1998 АД), објављен је Краљевски Декрет, Указ 7/78 / М којим су завршени сви редовни поступци неопходни за спровођење спајања. Први буџет Универзитета издат је 14/09/1419 по Хиџри (02/01/1999 АД) у оквиру општег државног буџета.

  • Dammam, Саудијска Арабија

  Пре него што се издвоји име „Ал Асала Цоллегес“, спроведена је детаљна студија о дисциплинама, броју студената у свакој дисциплини на нивоу Краљевине и на нивоу сваког града, достижући најбоље дисциплине у погледу одзива студената на дисциплинама с једне стране , потребе саудијског тржишта рада уопште, а посебно источне провинције с друге стране.

  • Mecca, Саудијска Арабија

  Краљевина Саудијска Арабија предњачи у земљама исламског света због свог верског статуса као и свог историјског и цивилизацијског значаја. Укључује Киблу (Ка`бу) са којом се муслимани суочавају током свакодневних молитви. Штавише, милиони људи се окрећу Меки, желећи обавити хаџ и умру.

  • Industrial Area, Саудијска Арабија

  Majmaah University један је од најновијих универзитета у драгој домовини, који се придружио систему многих и великих научних здања како би постао приток универзитетског образовања и дозвола за становништво гувернората Ал Мајмаах и гувернаната у оквиру универзитета који очекује много тога да им понудим.

  • Tabuk, Саудијска Арабија

  На основу принципа интеграције између приватног и јавног сектора у КСА у пружању услуга високог образовања, Министарство високог образовања подстиче приватно високо образовање у свим академским специјалитетима. Његово Краљевско Височанство Принце Фахад Бин Султан, Принце оф Табук Регион, подстакло је инвеститоре да започну приватни универзитет за ширење културе и образовања у граду Табук, који има истакнуту географску локацију која служи региону и околини.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Приватно образовање у Краљевини сведочи оживљавању и великој пажњи владе чувара две свете џамије краља Салмана бин Абдулазиза, нека га Бог сачува. Дар Ал Улоом је један од најугледнијих приватних универзитета у Краљевини, усмерен ка промоцији високог образовања и инвестирању у одрживи људски капитал.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Заједницу ПСУ покреће заједничка сврха: стварање бољег света кроз образовање, истраживање и иновације. Забавни смо и откачени, инвентивни и уметнички, опседнути бројевима и добродошли у талентоване људе.

  • Abha, Саудијска Арабија

  Пружамо висококвалитетне академске програме који се разликују на локалном и регионалном нивоу, баве се истраживањем и активним развојем и укључивањем заједнице.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...