Keystone logo
Оман

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Оман 2024

Broj institucija: 8
  • Muscat, Оман

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Оман

  Инжењерски колеџ, раније познат као Caledonian College Of Engineering , основан је 1996. године. Први приватни инжењерски колеџ у Султанату Оман. Нуди додипломске и магистарске програме инжењерства у складу са међународним стандардима, а УГ програме акредитовали су ИЕТ (УК) и ЦИОБ (УК); Институција је акредитована од стране ОААА (Оман)

  • Sohar, Оман

  Колеџ примењених наука - Сохар је један од шест колеџа под Министарством високог образовања, основан 1990. године и смештен у граду Сохар у гувернорату Северне Албатине. Визија колеџа лежи у игрању виталне улоге у представљању Омана свету као нације у развоју, што се огледа у доприносу пољу примењених наука и у развоју заједнице знања ономе што потврђује оманске културне норме.

  • Muscat, Оман

  Scientific College of Design је приватна високошколска установа за уметност и дизајн која се налази у Мускату, Султанат Оман. Основано министарском уредбом и регулисано од стране Министарства високог образовања, колеџ је званично покренуо своје академске програме и услуге у октобру 2004. Колеџом управља управни одбор, вођен Генералним директоратом приватних универзитета и колеџа.

  • Sohar Port, Оман

  International Maritime College Оман (ИМЦО) јединствени је колеџ у Оману, земљама ГЦЦ-а и шире. ИМЦО је основан 24. априла 2005. године и у власништву је владе Омана (АСИАД).

  • Sur, Оман

  Sur University College (СУЦ) основан је 2001. године након одобрења налога МХЕ / МО / 2001/3/211 Савета за високо образовање. Колеџ се такође регистровао као друштво са ограниченом одговорношћу (ЛЛЦ) у Комори за трговину и индустрију Омана под одличном категоријом са комерцијалним бројем записа: 4/10194/4. Једна је од компанија под групом компанија Мубарак Бахван.

  • Muscat, Оман

  Овде знамо да су ваше могућности у индустрији туризма и угоститељства безбројне. Наша улога је да вам помогнемо да их реализујете. Било да тражите кратки курс за унапређење свог професионалног развоја, стечену диплому или шансу да студирате за бацхелор, пронаћи ћете праву прилику која испуњава ваше потребе и распламсава вашу машту.

  • Muscat, Оман

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...