Keystone logo
Малезија

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Малезија 2024

Broj institucija: 32
  • Kuala Lumpur, Малезија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Малезија

  Колеџ је званично почео са радом у јануару 2001. године у скромној шестоспратној пословној згради смештеној у срцу града Јохор Бахру. Данас је израстао у један од водећих колеџа у Јужној Малезији, који производи значајна студентска достигнућа на пољу рачуноводства, менаџмента, права и предуниверзитетског образовања (А ниво).

  • George Town, Малезија

  ДИСТЕД, Пенангова прва приватна непрофитна високошколска установа у власништву Вавасан Едуцатион Фоундатион, посвећена је пружању образовања и обуке младим студентима како би задовољиле потребе индустрије и заједнице. Успева на поверењу заједнице и снагама њених програма, особља и бриге о студентима.

  • Kota Bharu, Малезија

  Twintech International University College Of Technology (ТВИНТЕЦХ) датира из 1993. године када га је основао почасни сенатор Аллахиархам професор Датук др Исмаил Мд.Саллех, где је универзитетски колеџ раније био познат као Твинтецх Институте оф Тецхнологи.

  • Petaling Jaya, Малезија

  The One Academy је МКА акредитовани колеџ са МСЦ статусом, који има формалне везе са реномираним универзитетима за дизајн и колеџима широм света.

  • George Town, Малезија

  SENTRAL College Penang са задовољством игра виталну улогу у пружању програма високог образовања који ће задовољити различите потребе данашњих ученика који желе да стекну глобално признату квалификацију у остваривању својих циљева у каријери.

  • Cyberjaya, Малезија

  Половину светске популације чине млади млађи од 25 година. Мало је оних који су укључени у одлуке које утичу на њихов начин живота, жеље, интересе и будућност.

  • Perak, Малезија

  Универзитетски султан Азлан Шах Малезија (УСАС) у почетку је био познат као Колеј Ислам Дарул Ридзуан (КИСДАР). Основали су га 1999. године Исламско верско веће Перак и Малајска царина и регистровали га при Исламском верском одељењу Перак према Пропису о школској контроли - Исламске верске школе 1996.

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Премијерни универзитетски колеџ у Малезији, специјализован за пословне, кулинарске, комуникационе и медијске уметности, угоститељство, туризам и услужне делатности, наглашава искуствено учење.

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Elite International College (ЕИЦ) је приватна образовна институција у потпуном власништву Академије југоисточне Азије Сдн Бхд. Стратешки смештена у срцу Златног троугла Куала Лумпур и централне пословне четврти, ЕИЦ је лако доступна локалној и међународној заједници путем различитих превозних средстава .

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Основан 1987. године, Адванце Тертиари Цоллеге (АТЦ Цоллеге) успоставио је традицију изврсности, полажући стазу многим дипломцима са угледом и резултатима светске класе.

  • Kampung Kubang Sawa, Малезија

  Учење на АеУ нема граница и наше могућности нису ограничене географијом.

  • Ipoh, Малезија

  Taj International College (ТИЦ), основан 1996. године, концентрисан је на развој људског капитала кроз целокупно образовање, стручно усавршавање и развој, е-учење и решења везана за ИКТ и образовно саветовање.

  • Petaling Jaya, Малезија

  Вател има 50 школа за угоститељство смештених у Европи, Америци, Азији и Африци.

  • Petaling Jaya, Малезија

  1988. г. Тетсуо Саито основао је Саито академију за графички дизајн. Заправо је желео да предаје о лепоти јапанског језика и културе. Уместо тога, са изузетним предузетничким инстинктом, господин Саито је саставио прву малезијску диплому графичког дизајна, ефективно чинећи Саито академију локалним пионирима у образовању за дизајн.