Keystone logo
Либан

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Либан 2024

Broj institucija: 10
  • Jdeideh, Либан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Либан

  Универзитет Нотре Даме-Лоуаизе (НДУ), најистакнутија либанска непрофитна католичка институција високог образовања и једини либански универзитет који усваја амерички модел образовања слободних уметности, са задовољством објављује да га је акредитовала Комисија за високу школу Нове Енглеске Образовање (НЕЦХЕ) раније познато као Комисија за институције високог образовања (ЦИХЕ) Нев Енгланд Ассоциатион оф Сцхоолс анд Цоллегес, Инц. (НЕАСЦ).

  • Souq El Gharb, Либан

  University Of Balamand институција високог образовања, овлашћује и научнике и дипломце да постављају неконвенционална питања и међудисциплинарне границе како би сачували слободу мишљења и обогатили интеркултурни дијалог у Либану и арапском свету.

  • Mount Lebanon Governorate, Либан

  Стварање Lebanese University била је идеја која се први пут помиње у говору бившег министра спољних послова Хамида Франгиеха током завршне церемоније Треће Унескове конференције у Бејруту одржане 11. децембра 1948, током које је рекао: „Либан се нада да ће видите стварање Lebanese University који има дух УНЕСЦО-а "

  • Damour, Либан

  Универзитетска визија је да води пут ка квалитету образовања, академском интегритету и научном истраживању. МУБС је посвећен стварању савесних светских лидера који су узорни у својој моралној, професионалној и образовној изврсности.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Либан

  Phoenicia University (ПУ) је непрофитна, приватна и несекташка службено лиценцирана институција високог образовања. Универзитет се састоји од шест колеџа: Архитектура и дизајн, Уметност и наука, Посао, Инжењеринг, Право и политичке науке и Јавно здравље. ПУ кампус се налази у округу Захрани, у Јужној гувернорати Либан, на само 40 минута вожње од међународног аеродрома у Бејруту. ПУ се тренутно сматра једном од најбрже растућих високошколских установа у земљи.

  • Beirut, Либан

  БАУ се од свог оснивања 1960. године обавезао да ће понудити изванредне образовне програме и пружити окружење за академску креативност и развој лидерских вештина, усађивањем концепта друштвене одговорности, уз поштовање различитости и мултикултуралног разумевања.

  • Ghobeiry, Либан

  УСАЛ пружа квалитативно академско образовање и негује научна истраживања. Стимулише интелектуални, научни, социјални, културни и спортски потенцијал ученика. Доприноси формирању младе генерације оснажене наукама, искуством, професионалношћу и етиком. Његови дипломци су хумани и научни, способни да се прилагоде савременом друштву и квалификовани да користе своје вештине и таленте како би задовољили потребе локалног и глобалног тржишта рада.

  • Mechref, Либан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Либан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...