Keystone logo
Народна република Кина

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Народна република Кина 2024

Broj institucija: 37
  • Hangzhou, Народна република Кина

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shanghai, Народна република Кина

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Народна република Кина

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Немачка
  • Suzhou, Народна република Кина

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Народна република Кина

  Yulin University Иулин (ИЛУ) налази се у граду Иулин, који је Државни савет означио као један од познатих историјских и културних градова у Кини, као и базу енергетских ресурса и тешке хемијске индустрије на државном нивоу. Универзитет, директно под влашћу провинције Схаанки, нуди широк спектар програма, укључујући инжењеринг, менаџмент, уметност, науку, агрономију и право.

  • Beijing, Народна република Кина

  Пекиншки универзитет за информатичку науку и технологију (БИСТУ), спајање два претходника, Пекиншког института за машине (БИМ, под надзором бившег Министарства машинске индустрије) и Пекиншког института за информације (БИТ, под надзором бившег Министарства електронске индустрије) , је институција са релативно комплетним системом академских дисциплина у области информационих наука и технологије и углавном је подржава и надгледа општина Пекинг. Универзитет сада има пет кампуса, плус нови кампус у изградњи који покрива површину од преко 800 хиљада квадратних метара који се налази у Схахеу. Прва фаза изградње Новог кампуса је у основи завршена 2020.

  • Chengdu, Народна република Кина

  Chengdu University званично је основан уз одобрење Министарства образовања Народне Републике Кине 1978. године, али са историјом школовања која траје сто година. То је универзитет који су заједнички основали провинција Сечуан и град Ченгду и кључни свеобухватни универзитет који подржава Ченгду, национални централни град. То је место Села спортиста за Светске универзитетске игре 2021. у Ченгдуу ФИФУ.

  • Shenyang, Народна република Кина

  Shenyang Jianzhu University (оригинални Институт за архитектуру и грађевинарство Схенианг), основан 1948. године, једини је свеобухватни универзитет чији је приоритет дат грађевинарству и архитектури, као и мултидисциплинарно образовање које се преклапа међу инжењерским наукама, индустријом, литературом, администрацијом, наука о природи, агрономија и право у провинцији Лиаонинг.

  • Shanghai, Народна република Кина

  Shanghai Business School (СБС), некадашња Источнокинеска подружница школе за пореску управу централне владе, је 60-годишња школа под директним покровитељством општинске владе Шангаја. Држећи се политика у корак са временом и износећи нове идеје у последњих шест деценија, Shanghai Business School дипломирала је на десетине хиљада добро квалификованих политичких и економских лидера на свим нивоима како у земљи тако и у иностранству.

  • Chengdu, Народна република Кина

  四川电影电视学院је наставнички уметнички колеџ који негује професионалце примењених филмских и телевизијских медија. Са седиштем у Сечуану и окренута ка целој земљи, настоји да негује свеобухватан развој морала, интелигенције, физичког васпитања, лепоте и рада за филм и телевизијска медијска индустрија и локална економија и друштво.Примењени филмски и телевизијски медијски таленти који се прилагођавају трансформацији и развоју индустрије, имају солидне професионалне вештине и пуни су иновативног духа. Школа се фокусира на редовно додипломско образовање, узимајући у обзир ниже факултетско образовање, и правовремено започиње постдипломско образовање. Фокусирајући се на уметност, драму, филм и телевизију, координисани развој уметности, књижевности, инжењерства, економије и других дисциплина, са главним обележјем филма и телевизије, посвећен је томе да постане примењена дисциплина са изванредним предностима, талентом оријентисаним на примену. обука са препознатљивим карактеристикама, а индустрија је добро прихватила Универзитет примењене уметности на високом нивоу који је задовољан људима.

  • Changsha, Народна република Кина

  Bangor College China (БЦЦ) је престижна заједничка школа коју су основали Универзитет Бангор (БУ) у Велсу у Великој Британији и Централ Соутх Университи оф Форестри анд Тецхнологи (ЦСУФТ) у провинцији Хунан у Кини.

  • Meizhou, Народна република Кина

  嘉应学院је редовни јавни додипломски универзитет под јурисдикцијом провинције Гуангдонг; налази се у познатом историјском и културном граду у Кини, родном граду маршала Ие Јианиинга, познатом старом револуционарном подручју, а цело подручје припада на некадашње централно-совјетско подручје.Меизхоу Цити, провинција Гуангдонг, са репутацијом „Родни град, родни град фудбала“ и тако даље. Школа запошљава ученике из 15 провинција (градова, округа), са више од 28.000 редовних редовних ученика и скоро 11.000 одраслих ученика. Дисциплине покривају 11 дисциплина, укључујући књижевност, науку, инжењерство, право и медицину. Постоји 8 кључних дисциплина на провинцијском нивоу и 59 додипломских смерова, укључујући 1 карактеристични смер на националном нивоу, 1 пилот на свеобухватном пилот нивоу на државном нивоу, 6 прворазредних смерова на покрајинском нивоу, 2 главна смера на покрајинском нивоу и 10 покрајинских Постоје 7 професионалних пилота за свеобухватне реформе на нивоу провинције, 3 специјална смера за карактеристичне индустријске гране на нивоу провинције и 3 смера за демонстрацију обуке за примењене таленте на покрајинском нивоу.

  • Handan, Народна република Кина

  邯郸学院је јавни редовни универзитетски колеџ који се налази у граду Хандан, провинција Хебеи, националном историјском и културном граду, националном изврсном туристичком граду, светој земљи Таи Цхи и главном граду алузија на идиоме.邯郸学院преузима основни задатак култивисања људи са моралом, придржава се услужне оријентације „засноване на Хандану, служи друштву, наслеђује културно образовање и интегрише индустрију“ и свеобухватно спроводи „стварање хармоничног окружења, фокусирајући се на изградњу садржаја, фокусирајући се на заједничке иновације и узимање карактеристика. Основна стратегија „пута“ промовисала је брзи развој школске каријере. Школа има 1 карактеристични главни смер на националном нивоу, 1 првокласни курс на националном нивоу, 3 кључне развојне дисциплине на покрајинском нивоу, 7 прворазредних смерова на покрајинском нивоу, 4 прворазредна курса на покрајинском нивоу, 27 националних и покрајинских квалитета инжењерски пројекти, на покрајинском нивоу Постоје 4 демонстрацијска центра за наставу, који су у протекле две сесије освојили 8 награда за постигнућа у настави, 7 научноистраживачких платформи на покрајинском нивоу, 11 научноистраживачких платформи на општинском нивоу и 46 награда на покрајинском нивоу и више укључујући и награду провинције Хебеи за науку и технологију.

  • Wuhan, Народна република Кина

  Hubei University , смештен у месту Вухан, главном граду провинције Хубеи у централној Кини, кључни је свеобухватни универзитет којим заједнички управљају влада провинције Хубеи и кинеско Министарство образовања, покривајући уметност, историју, филозофију, науку, инжењеринг, економију, право, менаџмент, образовање, пољопривреду и медицину, са дисциплинама Наука о материјалима и Хемија рангираних 1% на светском ЕСИ.

  • Huainan, Народна република Кина

  Anhui University of Science and Technology (AUST) основан је 1945. године. То је најранији инжењерски колеџ у провинцији Анхуи и један од два најранија универзитета у Кини који изводе високо образовање из рударских наука. У сарадњи је са владом провинције Анхуи и Државном управом за заштиту на раду. Такође је један од 100 универзитета у средњој и западној Кини који су подржани Националним планом подмлађивања високог образовања.