Keystone logo
Казахстан

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Казахстан 2024

Broj institucija: 15
  • Almaty, Казахстан

  Међународни универзитет за информационе технологије ( IITU ) једини је универзитет у Казахстану који је добио међународну међународну акредитацију АСИИН. Универзитет обучава нову генерацију стручњака за ИКТ са познавањем индустријских технологија, напредним менаџментом, економиком и комуникацијским вештинама.

  • Almaty, Казахстан

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications у Алматију, назван по Гумарбеку Даукејеву, један је од водећих техничких универзитета у централној Азији. Пружа студије енергетике, телекомуникација, ИТ технологија, свемирског инжењеринга, роботике и вештачке интелигенције.

  • Taldykorgan, Казахстан

  Универзитет Зхетису, назван по Илиасу Зхансугурову, велики је регионални универзитет који комбинује класичне принципе са модерним образовним програмима. Универзитет се развија као мултидисциплинарни паметни универзитет оријентисан на иновације у образовању, науци и васпитању.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Кључна функција универзитета је настава. Astana University предаје у складу са својим образовним стандардима, припрема дипломце тражене на савременом тржишту рада у водећим компанијама у разним индустријама. Међу дипломцима Универзитета у Astana University , многи раде у државној служби.

  • Almaty, Казахстан

  Kainar University Каинар, наследник Академије Каинар, једна је од првих високошколских установа нове формације засноване на комерцијалним принципима у независном Казахстану. То је први приватни универзитет као мултидисциплинарна високошколска установа социјалне и хуманитарне оријентације.

  • Kokshetau, Казахстан

  Универзитет Абаи Мирзакхметов Коксхетау - високошколска је установа са високо квалификованим кадром и педагошким потенцијалом, добрим материјалним и техничким ресурсима. Једна је од водећих високошколских институција у Казахстану, која пружа лиценциране образовне услуге у складу са савременим захтевима тржишта рада.

  • Karagandy, Казахстан

  Карагандски технички универзитет једна је од водећих високих техничких школа у Казахстану. Оснивање Рударског института био је значајан догађај не само за Караганду већ и за Централни Казахстан. Данас Универзитет има девет факултета. Универзитет обучава стручњаке за више од 46 специјалности.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) је јавна високошколска установа у Казахстану. Kazakh National University Of Arts један је од најпрестижнијих универзитета у Казахстану, који удобно седи међу 90 најбољих универзитета у земљи.

  • Almaty, Казахстан

  Филијала у Алматију „Петербуршког хуманитарног универзитета синдиката“ може да стекне руско образовање у Казахстану. Филијала у Алматију је један од највећих, реномираних центара за обуку стручњака највишег нивоа. С правом је постала једна од водећих високошколских институција Републике Казахстан.

  • Shymkent, Казахстан

  Јужно-Казахстански државни универзитет, назван по М. Ауезову, највећи је и разноврсни универзитет Републике Казахстан, научни, образовни, интелектуални, културни центар региона. Универзитет обучава стручњаке за све секторе економије, науке и културе региона, републике и светског простора.

  • Ust'-Kamenogorsk, Казахстан

  Већ четири деценије УНИВЕРЗИТЕТ САРСЕН АМАНЗХОЛОВ ИСТОК КАЗАХСТАН је један од водећих универзитета у републици и СССР-у. Универзитет је активни члан Евроазијске асоцијације универзитета.

  • Uralsk, Казахстан

  West Kazakhstan State University , назван по М.Утемисову, један од првих универзитета Републике Казахстан, потписао је Болонску декларацију усмерену на формирање светског образовног простора.

  • Almaty, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Обука у Евроазијском хуманитарном институту ( EAGI ) омогућава EAGI престижног и EAGI редовног и ванредног образовања и смањених услова за специјалности.