Keystone logo
Катар

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Катар 2024

Broj institucija: 4
  • Al Rayyan Municipality, Катар

  Студенти северозападног Катара, факултети и особље представљају скоро 60 националности. Наши дипломци се придружују растућој мрежи креативних, предузимљивих бивших студената из Северозападног Катара, као и десетинама хиљада бивших студената из северозападног региона у водећим и креативним улогама широм света.

  • Al Rayyan Municipality, Катар

  Више од једног века Универзитет Царнегие Меллон изазива радознале и страсне да замисле и испоруче посао који је важан. Приватни, високо рангирани и глобални универзитет, Царнегие Меллон поставља свој курс програмима који подстичу креативност и сарадњу.

  • Doha, Катар

  Као део значајног националног улагања у људски развој и делимичног испуњавања образовних циљева артикулисаних у Катарској националној визији 2030, Министарство образовања и високог образовања у држави Катар основало је Цоммунити Цоллеге оф Катар (ЦЦК). Сврха ЦЦК-а је пружање широког спектра образовних могућности које укључују: двогодишње академске програме који припремају студенте за прелазак на четворогодишње универзитете, 2 + 2 академска програма као и двогодишње програме оријентисане на каријеру како би се задовољиле потребе земље. критичне радне снаге и радне потребе.

  • Doha, Катар

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...