Keystone logo
Јапан

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Јапан 2024

Broj institucija: 58
  • Bunkyo City, Јапан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Јапан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Јапан

  Град Схимоносеки се налази у најзападнијем делу острва Хонсху. На југу се граничи са тјеснацима Канмон, на истоку са Суо морем и на западу с морем Хибики. Град је благословљен богатом лепотом океана и планина и има значајна историјска и културна добра. Разноликост града Схимоносеки повезана је са разноликошћу Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Јапан

  Shigakukan University је приватни коедукативни четворогодишњи универзитет основан 1979. Универзитет има два факултета: Филозофски и Правни факултет. Филозофски факултет има два одељења: Одељење за клиничку психологију (које се састоји од пет курсева за медицину, социјалну заштиту, образовање, друштво и индустрију и општу психологију) и Одељење за хуманост и културу (које се састоји од три предмета: јапански и Јапанска књижевност, енглески језик и британска и америчка култура, те историја и географија).

  • Nagasaki, Јапан

  Nagasaki University доприноси побољшању добро уравнотеженог друштва преносећи своје наследство традиционалне културе укорењене у Нагасакију, гајећи плодан креативни осећај код ученика и развијајући иновативну науку за мир у свету.

  • Ageo, Јапан

  На основу хришћанског духа, нагласак је стављен на образовање целе особе. Истовремено када се студентима даје широко либерално образовање и висок степен специјализације, мали одељења омогућавају поштовање индивидуалности сваког ученика. Студенти имају факултетског саветника, а чланови факултета одређују радно време.

  • Okayama, Јапан

  На крају Другог светског рата, док је већи део Јапана лежао у рушевинама од више ваздушних напада, а посебно са водоничном бомбом баченом на Хирошиму и Нагасаки, наш оснивач, господин Тсутому Каке (1923 - 2008), схватио је да је зато што је ова земља има мало природних ресурса САМО кроз образовање може се Јапан опоравити. Од тог тренутка и током целог свог живота, господин Каке је био активно укључен у развој образовања у Јапану.

  • Hachioji, Јапан

  SOKA University од свог оснивања фокусира на хуманистичко образовање и међународну размену. Постигнућа образовања и међународне размене била су високо цењена, а универзитет је изабран да буде један од 37 универзитета у „Врхунском глобалном универзитетском пројекту“ Министарства образовања, културе, спорта, науке и технологије у 2014. години.

  • Utsunomiya, Јапан

  文星芸術大学уметности Бунсеи основан је 1999. године у граду Утсуномииа, префектура Тоцхиги, са циљем остваривања напредног уметничког образовања, са пет принципа и идеала. Манга, одличан медиј који преноси емоције ликова разумевањем приче само гледањем слика, једна је од јапанских култура у којима се ужива широм света, чак и за странце који имају различите језике и обичаје.

  • Sagamihara, Јапан

  Azabu University је један од ретких научних универзитета који пружа образовање и спроводи истраживања на тему „Човечанство, животиње и животна средина“. Коришћење стеченог знања како бисмо допринели нашем друштву увек је била наша основна вредност и вредност заснована на универзитетском оснивачком духу који одражава образовну филозофију професора Харутака Иокура-е: „Истражујте академски и вежбајте савесно“.

  • Fuchu, Јапан

  Tokyo University Of Foreign Studies најстарија је институција у Јапану која је посвећена међународним студијама. Почело је као Бансхо Схирабесхо (Институт за истраживање страних докумената), владин преводитељски биро основан 1856. Тада је основан као независна образовна и истраживачка институција са именом Токио Гаикокуго Гакко (Токио Сцхоол оф Фореигн Лангуагес) 1899. год. 1999. Универзитет је прославио 100. годишњицу своје „независности“.

  • Kyoto, Јапан

  Kyoto Institute Of Technology је међународни универзитет за инжењеринг и дизајн у Кјоту, Јапан. Важно је напоменути да су историја и култура нашег града познате широм света и да је Кјото, иако је родно место суштине јапанске културе, такође центар производње. Кјотски „техничари“ имају дугу историју производње и пречишћавања многих „ствари“. Традиционално занатство не преноси се само са генерације на генерацију, већ се даље усавршава и усавршава сталним стварањем нових техника и иновација, стичући кредибилитет код куће и у иностранству.

  • Bunkyo City, Јапан
  • Meguro City, Јапан
  • + 1 više

  The University Of Tokyo основан је 1877. године као први национални универзитет у Јапану. Као водећи истраживачки универзитет, УТокио нуди курсеве у основи свих академских дисциплина на додипломском и постдипломском нивоу и спроводи истраживања у читавом спектру академских активности. Универзитет има за циљ да својим студентима пружи богато и разноврсно академско окружење које пружа могућности како за интелектуални развој, тако и за стицање професионалних знања и вештина.

  • Kariya, Јапан

  Историја Аицхи универзитета за образовање започела је почетком модерног школског система у Јапану 1873. Наш претходник, Аицхи Префецтурал Ацадеми, се касније развио у три нормалне школе у региону, Аицхи Фирст Нормал Цоллеге, Аицхи Сецонд Нормал Цоллеге и Аицхи Уобичајена школа струковног образовања.

  • Kyoto, Јапан

  Kyoto Sangyo University (КСУ) 1965. године основао је др. Тосцхима Араки. Озбиљно забринут због поражавајуће моралне културе у послератном Јапану, др. Араки је посветио напоре да подстакне дипломце који би могли да играју активне улоге у све глобалнијем друштву. Следећи вођство оснивача, континуирани и неуморни напори уложени су од следећих председника да би се одржали „Основни принципи“ КСУ, и као резултат тога, универзитет је наставио да се непрекидно и успешно развија.