Keystone logo
Гватемала

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Гватемала 2024

Broj institucija: 3
  • Quetzaltenango, Гватемала

  Да би се створио универзитет у Куетзалтенангу чији је циљ био образовање својих студената филозофијом заснованом на слободи, чији је циљ изградња слободног, мирног друштва са високим академским нивоом и који би такође био склон да понуди каријеру која припрема своје студенте. студентима да се суоче са изазовима будућности, проширење Универзитета Франциско Маррокуин у граду Ел Алто основано је 1994. University of the West био би наставак доктринарне оријентације продужетка Универзитета Францисцо Маррокуин када би повукао се из Куетзалтенанга. Основала га је група куетзалтецан бизнисмена и професионалаца, који су формирали управни одбор за његово стварање и покренули одговарајуће поступке за његово овлашћење. Неки су били бивши студенти и професори УФМ-а и чланови Супериорног савета који је рекао да је универзитет именован да управља и администрира економски неовисно. Почиње куповина земљишта за оснивање централног седишта Универсидад де Оцциденте и паралелно с тим, рад и координација који подразумевају отварање два продужетка у граду Гуатемала и у одељењима Есцуинтла, Суцхитепекуез, Реталхулеу, Хуехуетенанго и Сан Педро департман Сан Маркос. Као такав започео је са радом у граду Куетзалтенанго 2010. године када је Савет за високо приватно образовање одобрио његов рад и објављен је у Службеном гласнику 3. марта 2010. Мисија универзитета је предавање и ширење филозофије Слободе с личном одговорношћу на свим пољима људског живота да допринесе материјалном и духовном напретку човечанства.

  • Guatemala City, Гватемала

  Universidad InterNaciones је центар високог образовања светске класе због своје академске изврсности, што олакшава интегрално формирање бића, које подстиче потрагу за истином, лепотом и добром. То промовише развој интелигенције, мисли, креативности и воље за предвиђањем изазова које представља данашње друштво и његове будуће пројекције.

  • Guatemala City, Гватемала

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...