Keystone logo
Египат

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Египат 2024

Broj institucija: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Египат

  Универзитет МСА пружа студентима прво британско високо образовање у Египту и региону Блиског Истока. Такође им помаже у стицању креативних способности и опредељења за целоживотно учење. Верујемо да наши студенти дипломирају са развијеним вештинама писања, аналитике и комуникације од суштинске важности за њих. МСА дипломци напредују не само на првом послу већ и током читаве каријере.

  • Canal Mahmoudiah Street, Египат

  Pharos University In Alexandria посвећен је својој улози у развоју друштва пружајући стабилно и подстицајно окружење за образовање и научна истраживања. Универзитет нуди истакнуту образовну услугу пружајући поштене могућности свим студентима да им омогуће постизање одрживог развоја у свим сферама живота и оптимизујући партнерство са националним, регионалним и међународним заједницама у оквиру флексибилног система који омогућава континуирани развој и очување вредности заједнице и етика, пратећи корак са научним и технолошким развојем.

  • Km 22, Египат

  Newgiza University (НГУ) је мултидисциплинарни приватни универзитет у Каиру у Египту. Смештен на легендарној висоравни Гиза, на само неколико минута од Великих пирамида, НГУ пружа универзитетско образовање светске класе студентима на локалном, регионалном и међународном нивоу.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Египат

  Откако Misr International University , посветили смо се академским разликама и квалитетном образовању. Осврћући се на протекле године, испуњен сам поносом на универзитетска достигнућа и континуирану потрагу за интелектуалним, професионалним и креативним развојем својих студената.

  • Beni Suef, Египат

  НУБ је основан у центру Источног Новог Бени Суеф Цити-а, одмах поред пута Каиро-Бени Суеф. Оног тренутка када смо схватили колико пажње треба образовању, посебно у Горњем Египту, исти је тренутак када смо схватили да је наш сан о изградњи НУБ-а достижан. Универзитет је место за неговање омладине и припремање образованих генерација којима можемо поверити развој наше вољене домовине.

  • Cairo, Египат

  Виши институт за инжењерску технологију и пословну администрацију залаже се за пружање изузетног академског окружења које студентима помаже да стекну знање, вештине и професионалну етику да се такмиче на локалном нивоу, ау партнерству са канадским универзитетима квалификују дипломце за регионални и међународно. Институт подржава научна истраживања и стицање поверења заједнице.

  • Cairo, Египат

  Савремени образовни систем своје је ученике изводио из школа Кур'ана и Ал-Азхара при његовом настанку, јер су постојали одбори који су лутали по земљи да би посјетили школе Кур'ана и одабрали препознатљиве ученике који ће се придружити модерним школама, а одабрани су и посебни ученици Ал-Азхара средње школе при свом оснивању, али неки су имали среће да се придруже мисији коју је Мохаммед послао на студије у Француску.

  • El-Nahda, Египат

  Професор Ибрахим Абоулеисх (1937 - 2017) основао је СЕКЕМ 1977. године, иницијативу која негује одрживи развој ка будућности у којој свако људско биће може да развије свој индивидуални потенцијал, где човечанство живи заједно у друштвеним облицима који одражавају људско достојанство и где су све економске активности спроводи се у складу са еколошким и етичким принципима. Као део своје визије, проф. Абоулеисх је 2009. године основао Универзитет за одрживи развој Хелиополис; први универзитет на Блиском Истоку који је одрживи развој прогласио главним водичем.

  • Cairo, Египат

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...