Keystone logo
Аустралија

Najbolji univerziteti za Diplomirani Programi u Аустралија 2023

Broj institucija: 270
  • Camperdown, Аустралија

  Pripremite se da započnete univerzitetske studije na mreži. Od vodiča do postavljanja vašeg studijskog prostora do internetskih klubova i programa, imamo sve što vam je potrebno da ostanete socijalni, podržani i povezani sa univerzitetskom zajednicom dok studirate od kuće.

  • Camperdown, Аустралија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Сједињене Америчке Државе
  • London, Уједињено Краљевство
  • + 5 više

  Originalni grafički dizajn Bootcamp. Učite sa Shillingtonom na mreži ili na kampusu u Njujorku, Londonu, Mančesteru, Sidneju, Melburnu ili Brisbaneu. Nije potrebno iskustvo. Naš inovativni pristup dizajnerskom obrazovanju znači da studenti postižu neverovatne, nagrađivane rezultate za samo 3 meseca sa punim radnim vremenom ili 9 meseci sa skraćenim radnim vremenom. Talentovani nastavnici osiguravaju da ćete provesti više vremena radeći ono što volite sa stvarnim i relevantnim veštinama koje ćete naučiti - od teorije dizajna, tipografije i pakovanja do dizajna mobilnih aplikacija i korisničkog iskustva (UKS). Diplomirajte sa poliranim portfeljem koji prikazuje svoj najbolji posao, spreman da započne svoju kreativnu karijeru.

  • Joondalup, Аустралија
  • Mount Lawley, Аустралија
  • + 1 više

  Univerzitet Edith Covan ima izuzetnu reputaciju za kvalitet naše nastave i studentskog iskustva. U ECU smo vođeni našim vrednostima integriteta, poštovanja, racionalnog istraživanja, lične izvrsnosti i hrabrosti. Ponosni smo što pružamo jedno od najboljih studentskih iskustava u Australiji. To znači da su nas naši diplomci, vaši kolege studenti, visoko ocenili za stvari kao što su kvalitet nastave, razvoj veština i podrška studentima. Stvari koje ćete zaista ceniti ako odlučite da studirate ovde. Sa preko 30.000 studenata, međunarodni studenti čine preko 18% studentske populacije iz preko 100 različitih zemalja.

  • Sydney, Аустралија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Аустралија
  • Kelvin Grove, Аустралија

  KUT je mladi univerzitet sa globalnim izgledima. Ambiciozni smo i spremni da preuzmemo nove izazove sa nagonom fokusiranim na budućnost. Nastojimo da povežemo naše studente sa stvarnim svetom kroz praktično praktično učenje koje priprema naše diplomce za karijere sutra i budućnosti.

  • Surry Hills, Аустралија

  Академија за музику и сценске уметности (АМПА) је једна од водећих аустралијских терцијарних установа за образовање о извођачким уметностима. Образујући и инспиришући младе уметнике више од 20 година, АМПА остаје посвећен пружању највишег квалитета на основним и постдипломским дипломама са фокусом на извођачке уметности, укључујући савремену, џез и класичну музику, плесне перформансе (модерне, балетске, џез, савремене и хип хоп). ), музичко позориште, композиција/музичка продукција и уметнички менаџмент.

  • Perth, Аустралија
  • Melbourne, Аустралија
  • + 1 više

  Ključni cilj Inženjerskog instituta za tehnologiju (EIT) je pružanje izvanrednog praktičnog inženjerskog i tehnološkog obrazovanja; od diploma do magistarskih studija. Najbolji inženjerski predavači i instruktori, sa bogatim stvarnim inženjerskim iskustvom u industriji, izvlače se iz celog sveta. Učenje se stiče kroz časove licem u lice, kao i sinhrone, online (eLearning) tehnologije.

  • Prahran, Аустралија

  Дуцере Глобал Бусинесс Сцхоол је признати лидер у сарадњи између универзитета и предузећа, за дизајнирање и испоруку диплома које имају стварни утицај на каријеру. Сарађујемо са великим универзитетима на 4 континента, глобалним корпорацијама, владиним одељењима и невладиним организацијама, као и да смо члан ААЦСБ-а, Клинтон фондације, Уједињених нација и разних глобалних комора, како бисмо осигурали да су наши програми актуелни, релевантни и повезани са индустријом . Ми имамо и пословну и филантропску мисију. Дуцере је финансирао и подржао активности Дуцере фондације у 27 афричких земаља у износу од милион долара.

  • Mitcham, Аустралија

  Висока школа за учење одраслих основана је као регистрована организација за обуку (РТО) 2009. године, а кроз нашу посвећеност практичним решењима за обуку усмереним на исходе са без премца подршком и флексибилношћу, направили смо стварну разлику у хиљадама живота у последњих 10 година. Наша визија на Високој школи за учење одраслих усредсређена је на стварање стварних резултата за студенте. Посвећени смо помагању студентима у постизању њихових циљева кроз прилагођена путовања, ангажоване и релевантне садржаје предмета, додатне ресурсе и алате за учење. Добијте неограничено менторство и подршку од искусних професионалаца. Верујемо да ћемо направити разлику.

  • Melbourne, Аустралија

  Добродошли у РГИТ Аустралиа, један од водећих аустралијских института за стручно образовање и обуку (ВЕТ). У РГИТ Аустралиа, наши студенти су нам приоритет и поносимо се њиховим постигнућима. Наш основни циљ је пружити студентима окружење које им омогућава да остваре свој пуни потенцијал.

  • Melbourne, Аустралија

  Руководство и особље Brighton Institute Of Technology у Бригхтону (БИТ) желе да топло поздраве све нове и студенте који се враћају. БИТ пружа широк спектар национално признатих и потпуно акредитованих курсева који студентима пружају вештине и знања за улазак у радну снагу или Pathways до даљег образовања.

  • Ipswich, Аустралија

  Ashley Institute of Training (АСХ) РТО 20749 је регистрована организација за обуку која има одобрење за пружање национално признате обуке и квалификација.

  • Kangaroo Point, Аустралија

  Схафстон послује већ 25 година, образујући студенте и на енглеском и на стручним курсевима. Од оснивања 1996. године у Схафстон-у се школовало више од 120.000 ученика из преко 100 земаља. Школа је добила бројна признања, укључујући и оцену енглеском школом број 1 у Аустралији 2013., 2014. и 2019. од стране часописа Риугаку Јоурнал.

  • Croydon, Аустралија

  СМБЦ-ов академски курикулум заснован је и засићен Библијом - надахнутом Божјом речју. Студиј на СМБЦ-у пружиће вам дубоко и систематично разумевање Библије, њене теологије и њене примене на све аспекте живота.