Keystone logo

46 BSc Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu Sportski menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Studije sporta i vežbanja
  • Poslovanje u sportu
  • Sportski menadžment
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (46)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BSc Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu Sportski menadžment

Бацхелор оф Сциенце (БСЦ) је степен програм који припрема студенте који студирају поље науке у вези са потребним научним и математичким позадину у односу на њихове изабраног предмета истраживања. Овај степен се у распону од три до пет година да заврши и да ће успешно обезбедити студенте са вештинама и стручности потребне да се крене напријед на терену.

Шта је дипломирани менаџмент у спорту? Фокус овог програма је да опреми студенте са дубинским познавањем спортске индустрије. Они могу фокусирати на аспекте и концепата као што су пословне, лидерство, менаџмент и администрацију. Студенти могу да науче како да процени и пронађу решења за проблеме у вези финансија, маркетинга и етику у односу на спортском свету. Остале теме покривене могу укључити правне принципе, доношење одлука и принципе управљања за спортске менаџере.

Појединци који имају Дипломирани спортски менаџмент ће сада имати солидну ухватите на индустрију и неопходно искуство да би их веома тражен од стране послодаваца. То ће бити конкурентни на тржишту рада.

Трошкови зарада овај степен ће варирати у зависности од институције и њеног положаја. Истраживање школу и улазим у контакту са својом пријемног канцеларије ће вам помоћи да одлучите да ли програм ће испунити ваша очекивања и да ће вам помоћи да боље разумете трошкове.

Дипломци са Дипломирани спортски менаџмент ће имати квалитетну професионално искуство, као и знање из области како би били вредни послодавцима. Они могу да изаберу да раде као спортски информационих директора, спортског маркетинга стручњака, спортских агената или спортски менаџери у разним местима као што су спортске објекте, таленат агенцијама или фирмама за односе са јавношћу. У овим пословима, матуранти ће моћи да прикаже своје изванредне вештине и стручност спортског менаџмента.

Студенти имају могућност да зараде своје дипломирани мрежи. То ће им дати могућност да заврше Рад током изводјења курса сопственим темпом и да ће им дати флексибилност. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.