Keystone logo

30 BSc Programi u Građevinarstvo Projektni menadžment izgradnje 2024

Filteri

Filteri

 • BSc
 • Građevinarstvo
 • Projektni menadžment izgradnje
Polja studija
 • Građevinarstvo (30)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  BSc Programi u Građevinarstvo Projektni menadžment izgradnje

  Добијање дипломе науке траје три до четири године редовног студирања, а неке школе пружају приближно пет или шест година ванредног студија. Овај степен пружа дубље знање о областима везаним за науку и примјену знања заснованих на доказима, опремање студената за сложена радна окружења и испуњавање каријере.

  Шта је БСц у управљању пројектним пројектима? То је степен који даје технолошке, менаџерске и процесне вештине потребне за дипломце који успевају да допринесу улогама у читавом низу грађевинских пројеката. Студенти могу сазнати о технологијама изградње, уговорним и оперативним аспектима, управљању сигурношћу и улогама иновација и рјешавања проблема. Неки програми нуде привремене пласмане у индустрији, тако да студенти могу развити искуства из прве руке пре завршетка школовања.

  Студенти који посједују диплому из области грађевинског менаџмента имају прилику да изграде асортиман вјештина као што су информационе технологије, управљање тимовима и руковођење и планирање буџета. Ове способности могу бити корисне не само у професионалном животу дипломаца, већ иу њиховом личном животу, потенцијално помоћу личних финансија и међуљудских односа.

  Трошак БСц у управљању пројектима изградње може се разликовати од институције до установе, баш као што се специфичност сваког програма може разликовати. Цјеник ће у великој мјери зависити од школе којој студент одабере да присуствује. Најбољи поступак је да будући ученици истражују многе опције и одабирају шта најбоље одговара њиховим потребама.

  Дипломирани дипломирани инжењер грађевинарства пружа разноврсне каријере у приватном и јавном сектору, а такође отвара могућност самозапошљавања и предузетништва. Потенцијалне каријере су инвеститор некретнина, менаџер уговора, инжењер трошкова, менаџер пројекта и грађевински економиста. Дипломци са овим степеном играју виталну улогу у грађевинској индустрији и стога сарађују на важним пројектима са градским градитељима, индустријским групама и другим кључним играчима.

  Многе школе широм света нуде БСц у управљању пројектима изградње. Понекад локалне опције не функционишу за одређене студенте, а тада је погодност онлине класе идеална. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.