Keystone logo

56 BSc Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Studije sporta i vežbanja
  • Poslovanje u sportu
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (56)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BSc Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu

Појединци у потрази за повећане могућности запослења и већи потенцијал зараде често одлучују да наставе дипломирани или Бацхелор оф Сциенце. Овај тип програма може да обухвати различите општеобразовних предмета, као и специјализоване курсеве дизајниран да се учесницима стручно знање у одређеној области.

Шта је дипломирани Спортс бизнис? Овај степен комбинује курсеве традиционалне пословне управљање материјалом који се односи посебно на различитим аспектима спортске индустрије, укључујући организацију догађаја и маркетинг, производњи и дистрибуцији атлетске опреме, спортиста услуга и принципа управљања за професионалну, колеџ, Лига и рекреативне тимова. Студенти са страшћу за атлетику и интереса у управљању могу изабрати да наставе студије у спортском бизнису.

Програми Менаџмент у спорту се надам да научи учеснике да балансира потребе конкурентних група, укључујући спортисте, власници, произвођачи, помоћног особља и навијача.Дипломирани често комуникације, међуљудске и финансијске вештине у програму овако вредно у свим аспектима свог живота.

Универзитети широм света нуде спортске пословних степени. Трошкови ових програма варира у зависности од институције, дужина програма и дневни ситуација док је студирао. Заинтересовани треба да се обрате потенцијалним школама директно да сазнате више.

Степен у спортском бизнису може да отвори многа врата. Дипломирани може ићи на каријеру у регрутовање, организовање догађаја или спортских медија. Она може рекламирати тимова, опрему или догађаја. Он би могао да постане менаџер спортски објекат или раде у рекреативним програмима за младе. Учесници могу чак постати менаџери за лигама или стручних тимова. Степен даје добру основу за оне који планирају да се баве закон о спорту.

Постоји много начина да се заврше дипломирани Спортс Бусинесс. Програм може бити доступан на локалном универзитету или онај који је даље.Студенти могу студирати пуно радно време, Скраћено радно време или онлине. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.