Keystone logo

102 BSc Programi u Studije Tehnologije Informacioni sistemi 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Studije Tehnologije
  • Informacioni sistemi
Polja studija
  • Studije Tehnologije (102)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BSc Programi u Studije Tehnologije Informacioni sistemi

Многи студенти који су заинтересовани за компјутерске технологије тежи Бацхелор оф Сциенце (БСЦ) у информационим системима (ИС). Као коришћење дигиталне информационе технологије наставља да расте, дипломци овог програма и даље командује значајне плата и боравка у велике потражње.

Шта је Дипломирани у информационим системима? Дипломирани информационе системе омогућава студентима да схвате сложеност широк простор за складиштење података, дистрибуцију и сигурност. Учесници програма уче о томе како дизајнирати база података, имплементира хардвер за подршку базе података, и повезати базе података на фронт-енд система, корисничких интерфејса до купца.

Стручњак за информационе системе је од суштинског значаја за било који посао који складишти податке. Ово може укључивати предузећа која одржавају и дистрибуцију дигиталних медија, онлајн књижарама које морају прате купце и налоге, и адвокатске канцеларије које морају да одржавају осетљиве правне информације. ИС дипломци остану у потражњи за широк спектар компанија.Њихове позиције су пословно-критични.

Трошкови за програм варирају од институција. Студенти могу да очекују да плати школарину, лаб накнаде, а за цену од лаптоп. Сам програм углавном трају три до пет година.

Свеже дипломирани често одлучују да почну каријеру у ИТ (информационе технологије) Одељење за велике корпорације. Они често смање своје зубе на програмима обуке, где су прате и дебуг великим базама података. До дијагнозе уских грла, надоградња софтвера управљачко информационе и одржавање физичке везе, добијају дубоко познавање своје стручности. Остали ново искован дипломци почети у малом предузећу и дизајн и одржавање сами бази података. После неколико година, искусни дипломци су спремни да архитекта нове системе. Они ће навести складиштење, брзину података, трошкове, и безбедносним захтевима за операцију предузећа.У том својству, оне могу довести у ИТ одељењима њихове компаније, или могу послужити као консултанти за предузећа успостављање информационог система.

Постоје многе опције на располагању универзитетски на међународном нивоу. Многи програми су потпуно на мрежи. Не постоје географске ограничења. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.