Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 20 Osnovne studije Poslovne administracije  (BBA) u Ugostiteljstvo 2023

20 BBA Programi u Ugostiteljstvo 2023

Pregled

Poslodavci u industrijama kao što su putovanja i turizam aktivno žele da zaposle diplomce koji su u gostoprimstvu zaradili svoje neženje poslovne administracije. Ova diploma pruža diplomcima široko razumevanje industrije, dok poslovni fokus orijentiše pridošlice na trenutne trendove koji oblikuju globalnu ekonomiju.

Šta je BBA u ugostiteljstvu? Ugostiteljstvo je dinamično i angažovano polje koje nudi niz zanimljivih karijera. Sprovođenje BBA u ugostiteljstvu je odlična obrazovna opcija za ljude koji uživaju u stvaranju opuštajućeg i prijatnog iskustva za druge. Ovaj stepen pruža studentima veštine potrebne za ulazak u ovu oblast karijere po diplomiranju. Praktična, stvarna profesionalna obuka je centralni deo obrazovanja svakog učenika; poslovni i administrativni naglasak omogućava studentima da razviju svoje sposobnosti za liderstvo i upravljanje.

Ovaj diplomski program je odličan za studente koji žele da skoče i započnu svoje izglede za karijeru. Mnoga vrata za poslove na nivou ulaska su otvorena, a diplomci će steći iskustvo koje ih priprema i za administrativne poslove. Studenti sa prethodnim radnim iskustvom unutar ugostiteljske industrije mogu da steknu dodatno obrazovanje relevantno za napredovanje u karijeri.

Troškovi zarade ove diplome razlikovaće se u zavisnosti od određene škole koju učenik odabere da pohađa. Lokacija škole takođe može da utiče na troškove.

Ova diploma se može primeniti na posao koji rade mnoge različite kompanije, mada neki maturanti biraju da započnu sopstveni biznis. Odmarališta, banje, destinacije za odmor, mesta za zabavu, hoteli, tematski parkovi i slične ustanove uvek traže kvalifikovane zaposlene u karijeri. Mnogi BBA programi naglašavaju iskustvo u stvarnom svetu, tako da će studenti verovatno završiti staž u sklopu svog obrazovanja. To će im pomoći da se pripreme za ulazak u radnu snagu.

Brojne obrazovne institucije širom sveta sada dozvoljavaju studentima da praktično zarađuju ovaj stepen. Prijavljivanje na BBA in Hospitality program na mreži je prilično jednostavno. Potencijalni studenti će morati da pruže neke osnovne informacije kako bi se uskladili sa velikim školama na mnogim različitim lokacijama. Potražite svoj program ispod i kontaktirajte direktno prijemnu kancelariju škole po vašem izboru popunjavanjem obrasca za olovo.

Pročitajte više

Filteri

  • BBA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije