Keystone logo

851 BA Programi u Studije Humanističkih nauka 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Humanističkih nauka
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (851)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Humanističkih nauka

БА у изабраној области је академски степен који проучава основе ове области заједно са неким општим знањем. БА стоји за Бацхелор оф Артс, а опће студије често се налазе у либералним уметностима док мајоре могу бити у хуманистичким, ликовним или друштвеним наукама. У просеку, овај степен траје четири године да се заврши.

Прецизније, шта је дипломирао у хуманистичким студијама? Хуманитети укључују проучавање људског друштва и културе и могу укључити и језик и историју. За језичке студије, неки курсеви разматрају како су култура, историја, економија и политика утицали на утицај људских језика. Шири програм може гледати на глобалну културу и укључити упоредну анализу и проучавање дистрибуције ресурса.

Студирање хуманистичких наука може вам научити неке корисне животне вјештине, као што су анализе, критичко размишљање и управљање временом. Са анализом и критичким размишљањем, можете идентификовати и решити тешке проблеме. Са управљањем временом, можете учинити свој дан ефикаснијим и уштедјети вријеме.

Неки фактори у трошковима одређеног степена укључују књиге, курсеве и путовања. Тачне информације о трошковима класе на мрежи или на кампусу можете пронаћи директно контактирањем школа директно.

У оквиру хуманистичких наука, можете тражити каријеру у области новинарства, комуникације, књижевности, политичких наука и пословне администрације, како бисте имали неколико. Ове области запошљавају свуда са светом са насловима послова укључујући писца, уредника, стратега, специјалисте за веб садржаје и аналитичара интелигенције. Остале области које запошљавају дипломанте хуманистике су образовање, право, путовања и односи са јавношћу. Такође могу бити могућности за даље истраживање на постдипломским студијским програмима.

Департмани широм света нуде хуманистима важне предмете студирања. Приликом избора школе, размотрите локацију, цену и расположивост жељених курсева. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.