Keystone logo

261 BA Programi u Studije Ekonomije 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Ekonomije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (261)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Ekonomije

Бацхелор оф Артс, или БА, је академски успех обично зарадила после три или четири године студија у Либерал Артс у вези-предметне области, као што су ликовне уметности, друштвених наука, филозофије и хуманистичких наука. Студенти који успешно зарађују диплому уметности се припремају за каријеру у разним гранама индустрије, а степен је такође предуслов за већину напредне степени.

Само оно што је Дипломирани економиста? Бацхелор оф Артс у економији комбинује дословно и квантитативне курсевима, у настојању да припреми студенте за рад у домаћим и страним корпорацијама, синдиката, финансијских институција, агробизниса и различитих нивоа власти. Студенти у типичном Бацхелор оф Артс у економији програму ће студирати микро и макроекономије, анализа трошкова, стратешки цене, статистичких прогноза и истраживања тржишта, међу другим сродним областима.

Бацхелор оф Артс у економији су носиоци углавном могу да се пријаве за више позиције и командује веће плате од оних без степени. Поред повећане каријере и финансијским могућностима, степен-носиоци такође могу изабрати да наставе виши академски степен у пословне економије и јавне управе, или сличним пословима.

Нема скуп трошкова за добијање економије степен; Уместо тога, трошкови таквих програма варирају у зависности од бројних фактора, међу којима је дужина програма и географска локација школе кроз које се узима.

Степен носиоци економије су припремљени за рад у широк спектар пословних и финансијских вези са позицијама, укључујући и оне у оквиру сектора пословних, владиних, образовања и непрофитних.Многе економије дипломираних иду постао вођа пројеката, финансијске или аналитичари буџета, лизинга консултанти, кредитни службеници, продаје инжењери, статистичари или система аналитичара, међу другим позицијама.

Заинтересовани за добијање Дипломирани економиста треба да искористи Мастерстудиес 'широку базу података програма доступних широм света студената. Многи студенти бирају онлајн програме због флексибилности у заказивању они дају, тако да ако на мрежи Дипломирани економиста је нешто желите да сазнате више о томе, потражите ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору путем попуњавања олова облику.