Keystone logo

4 BA Programi u Studije dizajna Dizajn medija Specijalni efekti 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije dizajna
  • Dizajn medija
  • Specijalni efekti
Polja studija
  • Studije dizajna (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije dizajna Dizajn medija Specijalni efekti

Постојање за "Бацхелор оф Артс", БА је додипломски степен и програм дизајниран да помогне ученицима да граде добро заобљене позадине. Четири године курсева комбинују специјализовану студију у области избора са хуманистичким, језичким и другим либералним уметничким предметима.

Која је специјализација специјалних ефеката? Овај програм пружа практичне студије о употреби визуелних специјалних ефеката на телевизији, филму и другим медијима. Курсеви могу покрити низ пракси, од традиционалне уметности и анимације до компјутерски генерисаних ефеката и рада модела / аниматронике. Директно рад са индустријским стандардним алатима омогућава студентима да развијају знања са савременим принципима и техникама у индустрији кроз експерименталне радове и групне пројекте, понекад укључујући и посете фестивала анимације и да имају стручњаке у индустрији као гости.

Док се баве специјалним ефектима, студенти добијају техничку снагу с различитим алатима за анимацију честим у индустрији и даље развијају своју уметничку визију. Они такође уче да ефикасно планирају и приказују креативне пројекте, сарађују са другим стручњацима и састављају своје професионалне портфолије.

Трошкови БА у специјалним ефектима у великој мери зависе од трошкова школарине од три до пет година курсева. Други важни фактори су неопходни уџбеници и алати и, потенцијално, трошкови собе и плоче у кампусу. Ученицима се препоручује да истражују ово пре примене.

Студенти са специјалним ефектима су припремљени за каријере у визуелним медијима и забави. Сторибоард уметници израђују и визуелизују предложене специјалне ефекте почетком пројекта, а ове приче се реализују према - зависно од средњих дигиталних умјетника, техничара механичких ефеката, ликовних умјетника и више. Уз живу акцију и анимирану ТВ и филм, видео игре представљају потенцијалну каријеру за више техничких дипломаца, прелазак ЦГИ анимације са програмирањем.

БА специјалних ефеката може се добити на већини универзитета који нуде програме у умјетности. Прихваћена природа ових курсева значи да су програми углавном базирани на кампусу. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.