Keystone logo

40 BA Programi u Pravo 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Pravo
Polja studija
  • Studije prava (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Pravo

Дипломирани ниво образовања обухвата основе. По зарађују Бацхелор оф Артс (БА), ви ћете бити спремни за незахтевним каријеру. Алтернативно, степен вас квалификује за улазак у програм мастер нивоа за стицање високог нивоа каријеру а.

Шта је завршен правни факултет? Студенти који уђу у ову област сазнати све о правним поступцима и импликацијама. Курсеви научити теорију закона упоредо практичним вештинама. Закон је посебно течност поље, што значи програми се увек ажурирани и развија да остане релевантан. Пошто ниво нежења обухвата основе, постоји тешка фокус стављен на истраживања и студије случаја када студира право, а не у правну одбрану и заступање. Ове вештине су обично резервисано за постдипломске програме.

Закон је један од најнапреднијих области студирања. Да ли студенти бирају да наставе своје образовање или наставити каријеру након стицања своје нежења, они ће бити укључени у високом нивоу, важног посла.Зарада дипломирала је савршен начин да се припреми за магистериј као добро.

Трошкови зарада је дипломирао Закона варира у зависности од многих фактора. Због све од програма и школе учите у, у земљи и дужине студирања утиче на школарине и накнаде, треба истражити колико опције као могуће. Пронађите програм који задовољава све ваше захтеве и одговара у оквиру вашег буџета.

Већина студената који улазе програма закона намеравају да постану адвокати. Постоји много различитих врста адвоката, укључујући и адвоката грађанских права, стечајни правници, и кривичних адвоката одбране, али овај ниво рада је доступан само онима са доктор права и који положе правосудни испит. Ако одлучите да почне са радом након што зарађују диплому, можете наћи позицију као правник, правни секретар, односно правног асистента.

Ако сте заинтересовани у закону, зараде Бацхелор 'с степен је први корак ка уласку ту област.Било да желите да наставите да виши нивоу степена или не, почети са Бацхелор 'с степена. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.